sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Kirpparilöytö!

Kävin loppuviikosta kirpparilla pikaisesti ja tein mielestäni hyvän löydön! Nähtävästi jonkun kuolinpesää tyhjennettiin, sillä tavaraa löytyi kovasti eri aikakausilta. Paljon oli jo mennyt, mutta pöydästä löytyi minulle vielä esimerkiksi pussi täynnä korvakoruja. Mattapintaisen muovipussin sisältö ei kokonaisuudessaan näkynyt selkeästi, mutta päätin uskaltaa tarttua ostokseen sen huokeuden tähden ja kannatti! Sisältö oli soma, pitäen sisällään korvakoruja 50-luvulta asti 80-luvulle. Hip hei!


Kesän korvakorut kertaostoksella! Ylänurkan nappikorvikset ovat lasisia/korukiveä ja kantaistutuksen valmistusmalli paljastaa vuosikymmenen. Riipuskorvakorut arvelen 60-70-luvulta oleviksi ja suurinosa muovisista joko 60 -tai 80-luvulta. Vain yksi kappale korviksista oli särkynyt pussissa, mikä oli silti sääli.
Muistan Äitilläni olleen juurikin noita kolmion muotoisia muovikorvakoruja lapsuudessani. Nostalgiaa! Samaisella reissulla tarttui mukaan myös ohut ruskea nahkavyö alle eurolla. Kuukauden ostosvimmat tyydytetty, toivottavasti.

I found all these ear rings from same bag that I bought from fleamarket. Couple of them are older, I think from 50s but almost all are from 70-80´s.

-Oola.

3 kommenttia:

  1. Voisin myös rakastaa noita turkooseja. tulen ja ryövään osan.

    VastaaPoista
  2. Ne on vihreät, mutta kuvassa taittuu turkoosiin. Noi aaltomaiset olis niinko sun, tai toinen niistä kun rikki on toinen.
    -O

    VastaaPoista