lauantai 23. huhtikuuta 2011

Free days with huge project. part 1.

Pääsiäiseni on kulunut kaikkea muuta kuin rennoissa merkeissä. Eikä haittaa, ihanaa viettää tuntikausia ulkona aikaa ja puuhailla! Projektina oli laittaa rakas Mummispyöräni uuteen uskoon ja ulkoasuun. Pyörä on ollut minulla yli viitisen vuotta ja kuului ennen edesmenneelle Isoisälleni. Minun entisen pyörän jouduttua varkaiden nappaamaksi Mummi luovutti käyttämättä jääneen kulkupelin käyttööni. Ulkoasu oli kyllä valmiiksikin ihan nätti, mutta huomasin kyseisiä pyöriä olleen liikkeellä niin monia, että usein kesti hetki muistaa, että pyöräni erona muihin oli vain etukori. Värikylvyn saatuaan Nancy, mikä on pyöräni nimi siis, ei tule olemaan klooni.

Ensin pyörästä riisuttiin ylimääräiset osat.Olin jo kovin vakuuttunut, että käyn koko projektin läpi yksin, mutta läpiruostuneiden ruuvien kohdalla jouduin nostamaan kädet ylös ja sain apua taloutemme raavailta herroilta.


Alaston runko, valmiina tarrojen ja maalipinnan poistoon! Mietimme ensin rälläkän käyttöä ja rankkaa maalipinnan pyyhkintää, mutta päädyin itse vain rikkomaan pintaa siten, että uusi maali tarttuu.


Vuosien öljyt, hiekkalimat ja tökötit. Lillukaa, ketjut, lillukaa! Pois kaikki kakki!


Ja ei kun töihin! Huomatkaa reipas, keskittynyt ilme, paskaiset lökäpöksyt ja ryppy otsassa. Tuossa menikin sitten tovi ja toinenkin.


Kuvat by myself, paitsi kaksi alinta on Loren ottamia.

Tänään olenkin hieoskellut pienempiä osia ja lopulta päässyt leikkimään väripurkeilla. En malta odottaa huomista, jolloin tartun taas työkalupakkiin, ruuveihin ja alan kokoamistyön! Varsinainen palapeli! Saa nähdä, miltä lopputulos tulee näyttämään!

This easter weekend have been full of work - I´m visitig my Mom and using my step-fathers garage for re-making my bike. Lot of work, paint, new parts and tomorrow I will build it again. We´ll see how it turns to be! Colorful, I´m sure!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti