tiistai 15. maaliskuuta 2011

Let me fly!

Rakastan Adidaksen kolmiraitaa. Retromalliset slimmit pusakat ovat suosikkejani; tahtoisin niitä useammassa eri värissä. Adidas tekee myös makeita tossuja, mutta kuolaamiani Star Wars sneakereita ei tunnu löytyvän naisten koossa mistään netinkään uumenista saatika ebay.comin syvyyksistä. Miesten kokoja kyllä löytyy ja mallistoa vaikka millä mitalla!

Star Wars malliston lisäksi mielihyvän väristyksiä on nostattanut Jeremy Scottin Wings mallisto Adidaksen kanssa. Kuitenkin, sama homma! En ole löytänyt kuin miesten kokoja näistä ihanista tossuista, jotka jalassani kokisin varmaan liiteleväni pilviin. Riemastuinkin kerrakseni, kun näin uutisen kevään mallistosta.
I AM IN LOVE!

Näitä saa myös muhevan pinkkinä sekä valkoisina. Silti tuo pilkullisuus on silmiini raikasta. Keksin heti useita asuyhdistelmiä, joihin nuo yhdistää. Adidaksen nettikaupassa maksoivat suolaisesti, mutta tuoreena mallistona ei muualtakaan oikein saa. Alle satkulla kyllä irtoaisi, jos ylimääräistä pätäkkää jostain tipahtaisi tilille. Mutta ainahan saa haaveilla! Onhan Minna Parikan Little Lulu korkokengät olleet haaveinani jo vuosia. Mikä noissa siivissä nilkoissa oikein viehättääkään?

I truly and deeply love these new Jeremy Scott Wings Ballerinas! I´m in awe! What is with me and winged shoes? One of my biggest dreams are to own JS Wings sneakers (yeah, like they would do size 36/37) and Minna Parikka´s Little Lulu pumps.

-Oola.

2 kommenttia:

  1. Katsoin just kans samoja popoja viime viikolla ja hihkuttiin äidin kanssa että onpa nättejä. Vaan tuo suolainen hinta saa odottelemaan kesän loppua ja alennusmyyntejä. Täytyy niiden sieltä irrota :)

    VastaaPoista
  2. Missä niitä näit? Tahtois päästä livenä sovittelemaan.
    -O

    VastaaPoista