maanantai 17. tammikuuta 2011

Monday Madness week 3

Ouuuuuuuuu jeaaaah, Monday Madness is back again! Yksi viikko jäi välistä, mutta toivottavasti en kenenkään viikonalkua onnistunut pilaamaan?


Ulkona on liukasta ja vetistä, kun vielä lauantaina töihin mennessäni oli -22c pakkasta (ja töistä lähtiessä -7c, jopas on!). Sään vaihtelut jaksavat kummastuttaa. Tämä maanantai on mennyt koomaillessa ja miettiessä opiskelujuttuja. On tullut ilmottauduttua kursseille ja selattua opinto-opasta. Kai sitä joskus voisi valmistuakin... Jos tästä viikosta tulisi tämän vuoden tähän menessä paras sellainen!
Ostettiin Enkeleiden kanssa liput Helsingin Burlesque festivaaleille ja odotan kyseistä viikonloppua jo kovasti. Kuitenkin siitä on kauan aikaa, kun viimeksi vietimme oikein laatuaikaa yhdessä. Näemme ensimmäisen kerran Loren uuden kodin pääkaupunkiseudulla. Ihanaa, kun on jotain mitä odottaa!

It is a time for monday madness again, after one weeks break. Monday coma is deep here, also crappy weather is turning my mood down a bit. I still got some high hopes for this week, let see if its turn to be the best one yet!

-Oola.

3 kommenttia:

  1. Minä kyllä kaipasin madnessia viime viikolla!

    Hei, minäkin olen suuntaamassa tuonne Helsinkiin, toivottavasti törmätään!

    VastaaPoista
  2. Eiköhän törmätä, ihanaa! ^^ Tahtoo kaverikuvia <3

    VastaaPoista