keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Tohtori Ketä?

Nappulasta asti asiasta kuullut, teininä jotain jaksoja näin, mutta en ikuna oikein päässyt kiinni siitä, miksi sarja mukamas on niin ihmeellinen. Minä, scifisti, en pitänyt Tohtori Kukasta. Uusien jaksojen alkaessa 2005 en vieläkään oikein ollut vakuuttunut, koska Billie Piper ärsytti minua. Ajatuksena Neiti herra Tohtorin kumppanina tuntui todella ärsyttävältä.
No, mutta asiasta kukkakeppiin, annoin sarjalle mahdollisuuden. Yksi suurimpia syitä oli kuitenkin tohtorismies Christopher Eccleston.
Näyttelijää aikaisemmin nähnyt brittileffoissa ja minisarjoissa ja kovasti tykästyin. Hänen tohtorihahmonsa oli hurmaava! Olin sulaa vahaa hänen hymynsä edessä ja tyylinsä, jolla kantaa persoonansa. Billie Piperin Rose ei myöskään enää tuntunut kovinkaan häiritsevältä, vaan jopa tykättävältä! Kummallista kuitenkin, että sarja osaa olla hillittömän hauska, nokkela ja jopa jännittävä. Olen jopa välillä kokenut pelkääväni kummallisia hahmoja, joita ajassa seikkaileminen tuo päähenkilöille vastaan. Kuten jakson The Empty Child lapsoset
Kun Tohtori taas regeneroituu ja Ecclestonin tilalle tulee David Tennant olin ensin hyvin hämilläni ja ärsyyntynyt, mutta hetken päästä jo pidin hänenkin tavastaan näytellä hahmoa. Ja hei, mies liituraitaisessa puvussa, tennareissa ja tyylikkäissä silmälaseissa... Aijai!Kehkeh.

Ps. Haluan oman Dalekin kotiin. Kun joskus omistan omakotitalon, mikäs sen parempaa kuin Dalek vahtimassa portinpielessä. "Exterminate!"

Tämä juliste olisi mahtava seinälläni, nomnom!

I have started to watch Doctor Who and even I thought I would not like it, I have falled in Love with it! Amazing and hilarious series indeed! Both Ecclenton and Tennant are such a handsome lads. Such pretty smiles they have...
I want my own home Dalek.


-Oola.

4 kommenttia:

 1. Minulla on tuo juliste eteisessä ;O) Sekä Tardis-tatuointi, wootwoot!!

  VastaaPoista
 2. OIjoi, geekette power!!! ^^
  Mistäs noita julisteita saa? Must have! Mä just laitoin soittoääneksi puhelimeen Doctor Whon teeman ja yrittänyt löytää hyvää Dalek extermitane pätkää jonka saisi tekstariääneksi ;)

  Fanius on ihana asia. Mulla kun on tuo tähtiensota tatska ja lisää aiheeseen liittyviä tulossa.
  -Oola

  VastaaPoista
 3. Mun kaveri toi sen Lontoosta, meidän suosikkikaupasta Forbidden Planetista. Niillä on nettisivut ja postimyynti myös, googlaat vaan Forbidden Planet niin johan lähtee ;O)

  VastaaPoista
 4. Joo, itekki joskus vuooooosia sitten siellä kaupassa olen käynyt. Ja vielä kauemmin aikaa sitten sain ystävältä tulijaisia sieltä. Scifi/sarjiskrääsäkaupat <3
  -Oola

  VastaaPoista