torstai 23. joulukuuta 2010

Koska ajoissa parempi kun liian myöhässä

Oola kirjoitti joulupukille niin mäkin sitten. Luulin että ollaan liian vanhoja. Täällä kotikotona minäkin odottelen juuri, että Oola ja kissat tulee. Välipäivät paossa lumikaaosta täällä pohjoisemmassa niin sanotusti. :)

*Lapsekas lässyttävä kimeä lukijaääni*

Rakas joulupukki. Olen ollut tosi kiltti. Olen ollut todella ahkera duunissa ja neljän viikon kesälomastakin pidin vaan 12 päivää! Olen saanut miehen, mennyt kihloihin ja maksanut kiltisti veroni. Kännissä en ole hirveästi sekoilut, koko kesän pidin itsestäni huolta ja olen ollut mukava.

Jotenka.

Mä en sillee tarvii mitään muuta kuin:

- Ison kattilan kanssa (5l ->)

- Lautasia (oikeasti - mulla ei ole!)
Perinteisiä valkoisia lautasia, leipälautasia ja murokuppeja.

- Leikkuulaudan

- Kahvimyllyn

- Ikean 100e-> lahjakortin ;)

Sitten niihin mitä en tarvitse mutta mitä olen taatusti ansainnut

-Australialaista Ben Glaetzerin Amon-ra punaviiniä. Ei oikeastaan väliä vuosikerrasta. Herkkua se on silti. Kaksi pulloa sitä saanut etuoikeutetusti voidella kurkustani alas.- Hömppäkorui ihihihi Eli Thomas Sabon charm käsiketjun ja jonkun charmin. Himoinnut tuollaista korua ihan muksusta ja en ole koskaan innostunut mistään nomination seteistä tms. Noita kun näin netissä niin en ole muita halunnutkaan. Yleensä rakastan mahdollisimman pelkistettyjä koruja mutta nuo tyttömäisyydessään yms. vieneet ihan mennessään.


paksumpi ketju...

Jotain suloisia chamseja.

- Lenkkarit. Esim:

Nike Air Force high (pink flash / volt / white)


Nike Womens Air Max 90 (abyss / abyss / volt)


Nike Womens Air Max 1 (pure purple / pure purple / mean green / rave pink)


Nike Air Classic BW (blue sapphire / varsity red / dl sl)


Nike Dunk High (metallic cool grey / anthracite / concord / varsity red)


Nike Delta Force Low (black / team orange / varsity royal / varsity m)


mut kaikkein eniten olisi Niken Air Max 90 cherry pink / black tai coctailit joita ei kumpaakaan ennee tehä. Metsästänyt ebaysta ikuisuuden ja löytyy veneen kokoisena, mutta ei tälläisenä 36.5 minitossuna. Ähyy.

Mut nääkin on mageet:

Nike Vandal High Pemium - Notebook Edition (black / white / university blue / varsity red)


<3

*Kertoja ääni vaikenee*

Aikoinaan nuorempana tuli Turussa suurtorin joulumarkkinoilla monena monena jouluna esiinnyttyä keskiaikaisien joulukappaleiden parissa pikku lauluyhtyeemme kanssa. Se oli tuskaista joka sunnuntai kiirehtiä markkinoille säässä kuin säässä, mutta nyt sitä jotenkin kaipaakin. Etenkin sitä musiikkia.

Gaudete aina saa tiun sydämmessäni helisemään.Ihanaa kuin valkoinen joulu. Ihanaa olla kotikotona. Ihanaa kun ihan hirveästi herkkuja. Ihanaa kun elukat ja läheiset.

On se niin ihanaa - tämä on ihanaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti