tiistai 28. joulukuuta 2010

Black Swan.
Katsoin sen juuri. Täytyy ihan muistuttaa, että hengitä, nainen, hengitä. Uskomattoman hieno! Pauhua, pauhua! Olisi ihanaa nähdä joskus Joutsenlampi yleisöstä käsin. Ah, Natalie Portman, miten ihana oletkaan! Pökertynyt elokuvan voimasta, huhhuh! Täytyy nauttia tämä myös teatterissa, sitten kun vihdoin suomeen saapuu. Muuallahan kun on jo ehtinyt dvd-levitykseen, jollaisesta itsekin filkkani nautin.

Nettitauko on tehnyt hyvää. Puhelimeni on myös kolmatta päivää kiinni. En halua olla tavoitettavissa aktiivisesti. Tekee hyvää erakoitua. Joulu meni hujauksessa ja odotan jo viikonloppua, jolloin on uudenvuoden kunniaksi töitä. Mikäs siinä ollessa. Muutenkin nämä välipäivät ovat niin.. noh, välipäiviä! Alennuksissa ajattelin piipahtaa huomenna, mutta muuten en kyllä lähde kielipitkällä tonkimaan mitään paikkoja. Oikeastaan kun tarvetta ei ole kuin sukkahousuille ja paksulle pipolle. Jos muuta kivaa löytyy edukkaasti, puhumme extraherkuista.

Sain joululahjaksi sen ison kattilan, mitä toivoinkin! Oi ilostusta!

-Oola.

5 kommenttia:

 1. Osta karvahattu, sen lämpimämmäksi ei päähine voi mennä. :P Omaani rakastuin palavasti, enkä luovu siitä kuin ehkä toukokuussa.

  VastaaPoista
 2. Mulla on karvahattu jo, 70-l Äitini vanha, mut olessani näin pieni näytän se päässä sieneltä. Pörheä ja kookas.
  -O

  VastaaPoista
 3. Hyvä kuulla, että tykkäsit! Mä oon oottanut tätä jo iäisyydeltä tuntuvan ajan, mutta vielä pitää vähän odottaa - kun on ihan pakko päästä teatteriin asti katsomaan :D Eäh!

  VastaaPoista
 4. Kyllä mäkin tämän teatteriin menen katsomaan. Varmasti aivan eritavalla aukeaa ja ääniefektit irtoaa, kuin pikkuruudulta!
  -O

  VastaaPoista