perjantai 17. joulukuuta 2010

Eyes to see

Ho ho hoo.

Vanhat 3.5vuotta nenällä keikkuneet pokat alkaa olla kirjaimellisesti nähty. En kertakaikisesti näe niillä enää MITÄÄN! Optikko kehoitti uusiin linsseihin jo alkukesästä, mutta en ole halunnut luopua syvää rakkautta ansaitsevien Versacen mustavalkoisesta tyylistä. Lasit ovat vuosia keränneet tuikituntemattomilta kehuja ja olleet todella minua.

Viikon olen kiertänyt KAIKKI silmiini (sumuisasti tosin) osuneet optikkoliikkeet ketjuista yksityisiin ja olen huomannut kuinka monissa on samat tylsät mallit. Pidän persoonallisista kehyksistä. Sellaisista joita ei tule heti vastaan. Harmittaa kuinka tylsiä valikoimia pääkaupunkiseudun liikeissä on. En ymmärrä sitä. Turussa ei ole tarvinnut kuin kävellä aina samaan liikkeeseen josta kaikki lasini olen hankkinut. Aina jotain "speciaalia" ja ollut jopa vaikea valita mieluisaa.

Tälläset nyt.Eilen astuin sitten kotinurkilla olevaan KEOPSin liikkeeseen. Ensinnäkin välittömästi sain palvelua mitä en ole missään liikkeessä tähän asti saanut. Olen haahuillut sovittelemassa ihan ihtekseni kaikessa rauhassa. sanoin, että tarviin itseni näköiset stylet pokat jotka ei tule heti vastaan. Myyjä totesi heti: "Sitten mennäänkin suoraan Miklin hyllylle." Ja siltä sitten löyty mitä upeimpia.

Long story short rakastuin mattakehyksisiin kissankullan näköisiin graniittipokiin jotka oli television kokoiset:pitäisi vielä käydä sovittamassa piilareiden kanssa ja silleen ettei ole verkkarit päällä ja pipo syvällä ja meikkiäkin pitäisi varmaan laittaa...

Myyjä näki heti kaiken tämän alta "tyylini" ja toi mustavalkoista, harmaata, turkoosia, kylmiä sävyjä ja välillä kreisi ääs väri-ilotteluja. Joskus välillä sanoi "nämä varmaan vähän tylsät mut kokeile nyt" ja ojensi kirkkaan mintun vihreät pokat. Ne oli kyllä tylsät mutta maukas väri!

Yhdet hän tilasi sovitettavaksi pariisista. Saan varmaan ensiviikolla tai joulun jälkeen käydä niitä pruuvailee. Olin vähän, että ei nyt tarvitse tilata - mutta hän totesi, että kyllä ne saadaan myydyksi jollekkin! Herralla oli näkemys, että ne voisi olla niin mun lasit...heh. Saas sit nähdä.Tälläiset! Aikasta raikkaat. En osaa yhtään sanoa miten sopivat! Jänskättää.

No tälläistä. Tulee sitten taas 700e pumptsi maksettavaksi. Alkuun jos sais töitä täältä niin olisi varaa laseja ostellakkin...

Hyvää viikonloppua!

- Lore

I am searching for new glasses!

3 kommenttia:

 1. Upeeeeit miksi et kertonut et kävit rilliliikkees! -O

  VastaaPoista
 2. Oho mitä pokia! Noi nykyiset on kyllä hienoimmat mun silmään, mutta jos ei niillä näe niin minkäs teet :/ Mulla on karmeat silmät, toinen on +-0 ja toinen -3,7 ja hajataitot päälle ni yritä nyt niillä sit nährä jottai. Noo kyllä mä nään paitsi tietokoneella on oltava lasit ton eriparisuuden takia. Ja viime kesänä lääkäri ei suositellu mulle leikkausta, wtf.. Täytyy mennä paremmalle lääkärille tässä joskus :D Koska ei tätä eriparisuutta voi laseilla korjata, se on huomattu. Toinen linssi ei siis oo tota -3,7'ää vaan jotain -2,5.

  Lasit maksaa ihan kauheesti, uh. Tai ne linssit. Mullaki tais olla 500 vaikka toinen linssi on pelkkä tavislasi.. Mutta sain onneksi alennuksia. Syksyllä löysin mummulasta vanhoja 60- ja 70-lukulaisia pokia, ajattelin niihin yksiin käydä vaihdatuttamassa linssit jos se vaan onnistuu :>

  VastaaPoista
 3. Kyllä aika usein pystyy vanhoihin laittamaan uudetkin linssit. Yksiin vanhoihin sankoihin laitoin parikin kertaa, ennen kun hapertuivat täysin. Iho kun meillä molemmilla siskoksilla aika hapan ph:ltaan, korut tummuu ja sangat menee mössöksi.
  -O

  VastaaPoista