keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Oola und Lore LUVs Zombies

Joillakin on fiksaatio vampyyreihin, toisella ihmissusiin. Jotkut saavat kiksinsä aaveista ja toiset alieneista. Itse, kuten myös kaksoissisareni, hehkuu lämpöä eläville kuolleille, eli tuttavallisemmin zombeille!
Enkä edes tiedä miksi! Kuin vahingossa sitä aina katsoo kaikki markkinoille tehdyt zombileffat, pelaa mielellään pelejä, joiden vihollisina saa räiskiä eläviä kuolleita todella kuolleiksi ja pop-kulttuurin kuvastossa zombit on vain niin cool!

Plus naamiaisasuna zombipuku on aina toimiva ratkaisu, eikös?
Turha fakta: Zombie Research sivusto tahtoisi toukokuusta virallisen zombiekuukauden, sillä useimmissa zombi-elokuvissa tapahtumat sijoittuvat juuri alkukesään.

Meille zombitarinoita rakastaville on juuri alkanut televisiossa pyöriä sarja nimeltään The Walking Dead, joka pohjautuu samannimisestä sarjakuvasta (joka sekin on erinomainen).Katsottuani pilottijakson olin kyllä vakuuttunut; tarina tietenkin tuttu -virus, joka tekee kuolleista verenhimoisia petoja. Näiden keskuudessa elävät yrittävät selvitä miten parhaiten pystyvät. Kuitenkin, kumma kyllä kliseisestä rakenteestaan huolimatta sarja osaa kiinnostaa! Pilotti esitteli itselleni ainakin myös tylyimmän näköiset otukset, jotka saivat niskavillani pystyyn. Yleensä zombit eivät enää onnistu pelottamaan kovinkaan paljon, vaikka ajatuksena ovatkin aika karmaisevia. Paitsi Left4death2 pelin viholaiset säikyttelivät sydärin partaalle.


Böö!

Mukavaa vaihtelua tällainen perussarjojen keskellä! Alkaa sairaalasarjat jo kyllästyttää. Olen katsellut läpi vanhoja suosikkejani nyt paljon sen takia, kun perustarjonnassa ei tunnu olevan mitään itseäni kiinnostavaa. Esimerkiksi scifiä on juuri nyt tarjolla todella vähän, enkä kuluta saippuasarjojakaan. Onneksi rakastamiani dokumentteja on saatavilla paljon, esimerkiksi Yle Areenan kautta. Räntäkelit ja hämärä kun liimaavat pepun sohvan pohjalle...

-Oola (& Lore).

1 kommentti:

  1. Minä en hirveästi tykkää zombeista. Tuo vika kuva on ihan pelottava! :D

    VastaaPoista