perjantai 26. marraskuuta 2010

My cat is a bad ninja.

"Mitään en ole tehnyt!"

Etpä....

"Skumppa, Neeeeeeiiiiiiinnnnnnnnn!!!!!"#"%&½§...!!!


No, ensi hätään hieman tuketta tiivistämään kylmän ilman pois.

Samppa-kisu, tuo vanha ja viisas, nukkuu vain tyytyväisenä, kun nuorempi saa kaikki vihat niskoilleen. Kyllähän hänkin nuorempana on parit johdot nakerrellut, verhot nyrhinyt ja korutehtailun sabotoinut.


Mutta minkäs pieni oikeasti luonteelleen mahtaa? Pallien napsautuksenkin jälkeen on ollut villi, mutta ei aivan samalla tavalla. Utelias kenties, aina siellä missä tapahtuu. Haluaa nähdä ja kokea. Toki se itseä ärsyttää, kun yrittää neulahuovuttaa ja toisen turpa tuntuu olevan välissä, mutta muistutan itselleni, ettei parka ole aikaisemmin haistellut lampaanvillaa saatika nähnyt minun nyhertävän sellaisen parissa. Sampallakin kesti tovi pysyä erossa ompeluksistani, fimomassailuksista tai muista käsityöjutuistani.


Mitäs täällä tapahtuu? Skumppa kerkeää aina kaikkialle, missä yritän kuvata.


Skumppa was here. Rakastaa paksua paperia, jonka jälkeen minä en hetkeen rakasta Skumppaa.


Pikkuninja hyppii jo lähes kolmen metrin korkeuteen. Kuva keittiön kaappien päältä, eilen illalta.

Ei sillä, ettenkö kouluta. Eilen tehdessä käsitöitä kissa oli suihkepullosta läpimärkä, mutta aina silti piti tulla katsomaan. Jääräpäinen, utelias ja siksi juuri omanlaisensa, ihana. Voi Skumppani, vuoden vanha toverini. Kyllä se vielä tavoille oppii, rauhoittuu ja ymmärtää. Pitää vain itsekin muistaa, että toinen on silti maailmassa vielä uusi.

My younger cat is now one year old. He is always there where happend and he is also curious plus kinda stupid, as tried to catch a bird through window. I try to make him learn his limits and what not to do but also remember myself that he is new in this world so some things are still new to his curious little mind. Happy firts full year here in this amazing world, my dear Skumppa!

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti