lauantai 27. marraskuuta 2010

Bit and pieces

Yritin eilen ajankuluksi ottaa kuvia pienestä kohteista ympäri kotiani. Suurempia kokonaisuuksia en raaskinut vangita, kaiken ollessa sairastelukierteen jälkeen hieman hujanhajan. Nämä ovat versioita, joissa ei näy kisujen kuonoja. Pahoittelen.Työpöydän lähettyviltä motivaatiokuvia ja kehys muistuttamassa tärkeästä, mieleenpainuneesta yhteisestä päivästä (passikuvassa olemme Loren kanssa molemmat 15-vuotiaita)


Ikkunasta näkyy valkoista sivutietä.Ihana, rakastama mummolamppuni ja suloisuusjuliste. Kehyksissä 50-luvun fanikortti ja OolaLore 12v.


Sohvalla nököttävä kolmikko. R2D2-pehmo on vuodelta 1978 -ihana lahja ystävältä!


Korupöytääni. Isäpuoleni roskalavalta pelastama lipasto pitää sisällään alusvaatteet ja sukat.Kirpputorilöytö tähtikarttapallo, Star Wars ukkelit, jotka kulkeneet mukana jo 12-vuotiaasta lähtien kodista toiseen, Rammsteinin rumpalin kapulat ja valkoisia sekä osa vihreistä kirjoista. Kirjani ovat värijärjestyksessä. Hauska kokeilu, näyttää kauniilta, mutta vaikeuttaa kirjojen löytämistä!
Yksityiskohtia keittiöstä. Ryhmä tulitikkuaskeja, pappihamsteri, onnenkisu Japanista, pyhimyskynttilä Espanjasta... Julisteen alla näkyy patsaita Egyptistä, Islannista ja Espanjalaisesta luostarista. Keittiössäni on uskonnollisia esineitä aika paljon, minkä tajusin juuri nyt.

Semmoisia. Eteinen ja kylppäri jäi valonpuutteesta täysin todistamatta. Kumpaankaan kun ei luonnonvalo ylety.
Viikonlopun kunniaksi yritän leikkiä tervettä, edes vähän. Maanantaista asti sohvalla makaaminen saa riittää!

Some little details from my home.

-Oola.

2 kommenttia:

  1. Heippa, olen jo pidemmän aikaa seuraillut teitin blogia ja tuo kisu postaus piristi päiväni! Itselläni on jo pidemmän aikaa ollut kamala kissa-kuume, pitäisi vielä löytää täältä turusta paikka josta tuommoisen karvapallon saisi kotiin. (:

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka tykkään aina katsella kuvia toisten kodeista ^__^ Ihana Amélie-juliste (minulla on sama korttina kehyksissä) ja oi nuo kehyksetHayworth-kuvassa!

    VastaaPoista