perjantai 5. marraskuuta 2010

I want this lamp!

Garland light by Tord Boontje.

Haaveita, haaveita!

Myös tällainen pöllökuvioinen neule voisi tehdä gutaa:

Joku osaava ja näppärä kutoja palkataan! ;)

Ja tämä kuvan mekko:

Kuva täältä.

Keltaista tekee taas mieli; pilvien välistä pilkahteleva aurinko saattoi vaikuttaa asiaan tänään! Hämmentävä valoilmiö päivien harmaan verhon ja tuulentuiverruksen jälkeen! Kävinkin pienellä kävelyllä puistossa, marketista hankkimassa lounassalattia varten tarpeita ja nukuin pitkät päikkärit kissojeni kanssa sohvalla. Raukea päivä ennen työyötä. Pääni sisällä vipisee hauskoja ideoita kevään projektin kannalta, osaideoista kiitos Lorelle. Ah, olen kuin House; tarvitsen ympärilleni aina ainakin pari luovaa henkilöä, jonka kanssa pompotella omaa ideaa eteenpäin, että se saa vastakaikua ja muokkautuu juuri sellaiseksi, että se oikeasti toimii! Yksin kun saattaisi jäädä joku kohta huomaamatta.
Niin iloinen!

-Oola.

3 kommenttia:

  1. Mielettömän herkkä valaisin, maailman söpöimmät pöllöt ja keltainen + rusetit toimii aina! Omnom.

    VastaaPoista
  2. Pöllöt on pop! Seppälästä saa muuten (tai sai ainakin viime viikonloppuna) semmosia hirmu söpöjä pöllökaulakoruja. Ostin itsekin, siitä tuli heti mun uus lemppari. :>

    VastaaPoista
  3. Oe tarttis käydä hakemassa! Mulla kun on vaan tuo mun kettukoruni (pääskys yms korujen kanssa lempparina), mutta suosikkielukoista uupuu pöllö!!

    VastaaPoista