perjantai 15. lokakuuta 2010

Tuulen tyttö.

Ollaan jo perjantaissa, vaikka juurihan tämä viikko otti ja alkoi. Maanantai meni valmistuessa tiistaiseen, jolloin lähdimme aamupäivällä työporukan kanssa kohti tuntematonta, pomomme suunnittelemaa seikkailua ja löysimme itsemme Tampereelta, jossa vietimmekin koko päivän sangen iloisesti. Keskiviikko menikin sitten enemmän tai vähemmän toipuessa koko koettelemuksesta. Tänään olen vain kirjoittanut ja mietiskellyt asioita. On se kumma, miten paljon pelkkä mietiskely saattaa vielä aikaa!

Pikkukissastani Skumpasta on tullut rasittava pieni ninjakissa, joka pääsee kaikkialle, löytyy kaikkialta ja silpoo kaiken. Parveni kattoon kiinnitetyt tähdet ovat alkaneet saada huutia ja tämä alkaa olla jo tahtojen taistelua; minä vs tähdenriistäjä. Myös jostain maailman syvyyksistä kaivettu pumpulipussi löytyi aamulla silvottuna lattialta, vaikka molemmat kissat nukkuivat vieressäni koko yön. Leipäpaketti ei pysy turvassa minne ikinä sen nostankaan, vaan se löytyy raadeltuna, lattialta tietenkin. Skumppa rakastaa leipää! Kun/jos saan postia, löytyy kirjekuorien reunoissa yleensä merkit Skumpan huomiosta. Myös uusi suihkuverhoni on saanut hammaskasteen, jatkuvalla syötöllä. Onneksi uudet lelut ovat saaneet hänen huomionsa pois muusta jännästä ja tuoksuvasta. Utelias pieni karvapallo!

Tänään päässäni ovat pörränneet harmaiden aivosolujeni lisäksi värit. Ken tietää mistä syövereistä nämä kuvat koneelleni nappasin, mutta haluan jakaa ne kanssanne:Luulen, että jostain tumblr sivustoilta...

Koko päivänä en ole kuunnellut musiikkia, sillä myrskyisän tuulen ulvomisen äänessä on ollut niin paljon mystistä sointia, ettei muuta tarveta. Kissojeni kanssa olemme yhdessä katselleet ikkunalasin takana, sisällä turvassa, kuinka vastakkaisen pihan muhkeasti värittyneet puut ovat hiljalleen muuttuneet alastomiksi tuulen riistäessä lehtipeitteen märälle asfaltille. Ilma on leijunut puuskittain raekuurojen ja kipakoiden lehtien massaa. Uskaltauduin lähikauppaan ja puuska oli heittää minut kumoon. Ensilumi taisi tulla tupsahtaa ympäri suomea, mutta Turun suuntaan sitä ei saatu. Vai onko rakeet lunta?

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti