perjantai 15. lokakuuta 2010

I dunno why I adore her today...

En ole koskaan ollut Keira Knightly fanityttö. Onhan hän pätevä näyttelijätär, etenkin Ylpeys ja Ennakkoluulo kirjan uudelleenfilmatisoinnissa, Dominossa, Atonementissa sekä The Duchess pätkässä (jossa muuten upeita pukuja!). Joskus vaan jonkun ulkonäkö ei iske ja minulla hänen kohdallaan juuri käynyt niin. Hontelo, laiha ja poikamainen vartalo vain kylmää. Kuitenkin juuri elokuvissaan hänet on puvustettu aina näyttävästi ja on vapaa-ajallaankin valokuvaajien seuraama muoti-ikoni. Minä kun en muotia satanen lasissa seuraa, en oikein hänen muinaisista edesottamuksista tiedä, mutta eilen uutisia selatessani törmäsin tähän kuvaan, Knightlyn uusimman elokuvan ensi-illasta.

Helmimekko!

Ensinnäkin kampaus on aivan ihanan rento ja noin puolipituisena nätti, mutta Chanelin couture luomus pelkistä helmistä mahtaa kyllä olla ihanaa kantaa päällä noin kameroiden edessä, mutta millaista onkaan istua tuo yllä teatterin pimeydessä, parisen tuntia, allaan vain kumpuileva alusta? Aluskangas saa olla aika vahvaa ja pehmoisaa, ettei pakarat saa selluliitin seuraksi helmimuhkuroita. Mutta kauneuden takia täytyy kärsiä välillä, eh?

Tietenkin, kun puhutaan Keirasta ja mekoista on minun pakko muistuttaa toki tästä:

Ooh, ooh! Jos olisin pitkä ja siroluinen... Pukuhan esiintyi Atornementissa ja ihastelemani James MacAvoy arvosti asun kätevyyttä myös.

Mekkofani (ei siis Keira Knightly) kuittaa, over and out!

I´m not huge fan of Keira Knightly, but I really loved this Chanel pearl dress she wore at her new flicks premier.

-Oola.

1 kommentti:

  1. Mäkään en tykkää Keirasta, mutta kieltämättä nää kuvat nostaa neitosen pisteitä :)

    VastaaPoista