torstai 28. lokakuuta 2010

Kotiunelmia

Muutto Helsinkiin lähestyy uhkaavasti. Vielä ei ole töitä ja täällä päässä töitä riittää niin, etten ole saanut pakattua tai muutakaan kotonani laisinkaan. Olen todella nuutunut ja uupunut ressin takia ja toisaalta ihan super jännittyneen innostunut uudesta kodista. Haluan sisustaa niin! AH. Kaipaan jo asuntoamme missä mies makailee kurjalla patjalla pinkki tivoli audio seuranaan vailla muuta...ehkä joku kokkikirja taitaa olla.

Kaikenlaista on tullut hankittua. Jostain syystä, vaikka en ole vielä muuttoilmoitusta tehnyt niin miehen moisen takia KAIKKI postini menee helsinkiin. Se niistä laskuista yms. sitten. Menen toki käymään esimerkiksi ensi viikonloppuna ... Joten en pääse velvollisuuksiani pakoon.

Turkuun jää aikalailla tavaraa ja paljon menee myyntiin. Silti asunnostani on uupunut totaallisesti esimerkiksi stereot sitten vuosia sitten hankkimani sarjan hajottua.
Omistan kuitenkin satoja satoja levyjä ja kaipasin spot on settiä joka olisi kuitenkin pieni, makuuni ja cd-soittimella ja kaikilla nykyajan mukavuusilla.

Löysin sitten tämän ja ihastuin.YAMAHA MCR-040
Advanced YST coordinates the speaker and amp to create a perfectly linear motion, which translates into 4 inch 15 watt speakers that have a much more powerful sound than normal. A USB port and mini jack are available for external media playback, and there is also a CD player and FM tuner....
Kävin pariin otteeseen ihastelmassa kaupassa, hiplaamassa ja unelmoimassa. Nyt postissa HELSINGISSÄ odottaa moinen.

Myös ostin huuto.netistä räsymäton pikkuräsiseni kaveriksi.

Sänkyni on äitini erittäin vanha puhkinaitu nitisevä patja josta päätimme tehdä sohvadivaanisetin olohuoneeseen ja samalla mahdollistaa vieraiden majoittamisen. Täten myöskin olisi pakko sitten hankkia sänky kotiimme ja päädyimme ikean valkoimaan. Ärsyttävää, että vähistä varoista hilloa lentää taivaan tuuliin - ei auta, sillä nukuttava on! Löytyi mukava runkopatjasetti.

Sillä makuuhuone on pieni ihmeellisellä ovella jota ei tulla käyttämään sen päälle tulee näyttävä kangas josta olen aina unelmoinut. Monia muitakin himoitsin, mutta päädyin lempiväreihini, energiaan ja iloon joka rikkoisi niin mustavalkoista sisustustyyliäni. Saanen esitellä Miina Äkkijyrkän kevätjuhlan:Mies puuskahti, että et kai tilannut sitä ihmeen lehmäkangasta. Anteeksi rakas - tilasin. And it will be awesome!!

Haluan tulevassa asunnossa nauttia väreistä mustavalkoisuuden ja lautalattioiden kanssa. Asunto on todella haastava sisustaa, sillä se on todella pieni ja ihmeellisesti suunniteltu. Toisaalta haluan, että romut pysyy piilossa ja olisi tilaa - mutta minkäs teet. Parhaani mukaan. Sängynpäällisen tilasin tumman harmaana kerrankin. Vuosia palvellut valkoinen saa siirtyä...Huh.

Kaikkein tärkeintä tietysti on, että on koti. Kaipaan niin the kotia. Asuntoni jossa tällä hetkellä olen oli ensimmäinen jonka sain eron jälkeen ja en ole viihtynyt siellä laisinkaan. Se on ahdas, huonosti toimiva ja räjähdysaltis kaaos. Olen käynyt nukkumassa siellä ja sitäkin vaikea välillä tehdä, sillä asunnon seinien läpi voi lähestulkoon keskustella naapurien kanssa. Juhlat seinien takana, heavymetal ja räppi, nuorenrakkauden kuumat ulinat tai big brother kumpuaan asuntooni kuin olisin kaiken keskellä. Olematon äänieristys siis.

Kaipaan kotiin.

Mutta en haluaisi jättää olohuonettani / duunia.

Tuskaista.
Kaikki tapahtuu niin nopeasti.

:)

- Lore

1 kommentti:

  1. Lehemä! Parrrhautta! Ime häntäääsh lehmä, dippaa se liimaan ja IME SITÄ! x)
    -O

    VastaaPoista