lauantai 30. lokakuuta 2010

All Hallows Eve!


Hyvää ja iloista Kekriä, Samhainia tai ylikaupallistetusti ilmaistuna Halloweenia kaikille teille pippu vipeltäjille siellä ruudun toisella puolella! Minulle tämä juhlapyhä, joka on nykyistä uuttavuotta tärkeämpi; Samhainina vuodenkierto käy itsensä ympäri ja koko sykli alkaa taas alusta. Tapana on ollut kokoontua isolla ystäväporukalla, laittaa pöytä sadonkorjuun jälkeisten herkkujen kera komiaksi -mausteita, herkkuviinejä, kurpitsaleivonnaisia... Siinä sitten juhlistamme uuttavuottamme, syömme itsemme ähkyyn ja mietimme tulevaa. Samalla muistelemme edesmenneitä rakkaita.Tällä kertaa keho päätti toisin ja herkut, seura ja juhliminen ovat vaihtuneet särkylääkkeisiin, inkiväärillä ja hunajalla maustettuun teehen ja paksuun vilttiin. Aivan hullu kuumetauti, enkä osaa sanoa miksi. Harvoin flunssassa nousee lämpö 39c yli.
Toppaan itseni nyt reippaasti lämpimäksi ja käyn hakemassa lisää inkivääriä lähikaupasta ja olutta, jonka lämmitettyäni kuumaksi maustan hunajalla. Puolalaiset vaihtariystäväni tämän lääkkeen minulle opettivat. Lupaan käyttää pahinta ja halvinta olutta, oikeasti!


Nauttikaa suosikkivuodenajastani! Onhan muutaman päivän päästä oikeastikin vuoden täyttyminen, kun tulee vastaan päivä, jolloin synnyin. Ja Lore kans.
Ta-taa!

-Oola, noituva noitanainen.

Ps. Some joy!
Hungover Owls.
Paras työpaikka ikinä, Etsyn päätoimisto!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti