maanantai 2. elokuuta 2010

Monday Madness week 31Hahaa, se on taas maanantai! Aika juoksee liian nopeasti; taas suhahti viikko menemään niin, että helmat vaan paukkuivat. Tein töitä, kävin pikavisiitillä Tampereella (päivän yllärimatkan ystävän luokse tekevät terää, itsekullekkin!), tein vähän lisää töitä ja nukuin. Eilen vietin viikonloppua Ekan kanssa makaamalla sohvalla katsellen vanhoja hassuja dokumentteja 1980-luvulta. Heidän Isänsä on kova arkistoimaan ja tallentamaan television tarjontaa, joten Special Effects ja Venetsian kissat dokumentit 80-luvun puolesta välistä olivat suurensuurta viihdettä meille! Etenkin kissadokumentin kielikuvat yhdistettynä kertojan ääneen oli jotenkin niin äärettömän maukasta, että hyvältä maistui kieliherkkuna! Tarkoitus oli katsella lisääkin näitä vangitsevan nostalgisia ohjelmia, mutta molempien työputki teki tepposensa ja väsyimme aikaisin.
Tänään kävin piipahtamassa kirpputorilla, josta mukaan tarttui polka dot huivi, parit vanhat helmet, siisti silkkipäällysteinen oranssi sohvatyyny (50-60-luvulta) ja yksi mekko. Melkeinpä kirpparilta löytyy ne kiinnostavammat asut/asusteet kuin kaupoista.

Tänään lähden kissojen kera maalle! Molemmille on ostettu heijastinpannat kulkusen kera, joten pääsevät kulkemaan pihapiiriin. Samppa ei muutenkaan poistuisi näkyvistä, mutta Skumpasta en tiedä. Onneksi molemmat ovat leikattuja ja lopulta luontoon päästyään kaupunkilaiskissoina aika mammanpoikia. Ei tarvitse kuin linnun rääkäistä tarpeeksi kovaa niin kissat ovat jo tutisemassa sohvan alla sisällä, vaikka hetki aikaisemmin jahdattiin perhosta etupihalla.
On siinä mulla miehet...

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti