perjantai 7. toukokuuta 2010

Tappavaa tahtia

Mihin nämä päivät oikein kulkevat? Juuri oli maanantai ja ollaankin jo perjantaissa. Just vietettiin vuodenvaihdetta ja äsken taisi hulahtaa ohitseni Vappu. Voih.
Vaikka uhosin niin en ole saanut kampaaja aikaa. Kiitos kampaajani suuremmoisen taidon hän on koko ajan varattu ja nyt vielä saikullakin, kirottua. Sain ajan kesäkuun vaihteeseen. Hiukseni eivät ole olleet näin pitkät sitten viimeksi kuin 6-vuotiaana. Sain ne viikonloppuna kiinni. Piilokaljukin on taas kasvanut pitkäksi, vaikka ennen lontoon reissua ajoin sen täysin kaljuksi. Silmille laskeutuu senttikaupalla etutukkaa joka oli pari kk sitten n. 4cm lyhyempi. Ajattelin kohta parsia sitä itse, jotta kestän kuukauden. Olkoon sitten, kasvakoon. Yleensä ollut niin lyhyt, kevyt ja moderni tukka niin ihan ihme fiilis kun tukka laskeutuu silmille ja hulmuaa tuulessa.


Ennen duuniin lähtöä vappupäivänä. Huono pelleilykuva.Yöllä kokeiltuja huivisettejä ennen kuin kamera täyttyi erillaisista ponnareista, etunostoista, sivujalauksista ja sliikeistä cabaret tyylisistä kampauksista. Tästä reuhkasta saa jopa letin ja nutturan. Nämä huonojen kuvien "parhaimmistoa" joten en jakele sen enempätä.

Olin tosiaan vapun töissä. Keskiverto työpäivä oli 18h, lauantaina olin super väsynyt vaikka olen tottunut rankkoihin työputkiin. Sunnuntaina paljastui miksi - iski ihan armoton flunssa. Maanantaina nousi kuume ja koko viikon olen ollut puolikuntoinen. Kahdet futistreenit ja lenkit passattuani olo on todella Tunkkainen, mutta en vieläkään tunne oloani kokonaiseksi, joten tämän päivänkin lenkki jää väliin. No, viikonloppu taas menee rankasti duunissa joten siinä on lenkkiä kerrakseen.
Olisipa vapaata. Maanantaina on joten pakko saada asunto kuntoon, hirveet määrät pölyä, tiskiä, pyykkiä, ei mahdu sekaan kulkemaan, mainoksia oven edessä...Olen käynyt kotona nukkumassa vain. En saa mitään inspiroivaa tehtyä enkä edes välttämättömyyksiä omaa viihtyvyyttäni kohtaan. Jääkaapissa on valo. Ei edes voita tahi maitoa. Unohdan aina käydä kaupassa. Mielummin lepään ja kerään voimia. Lontoon reissun kassi on yhä purkamatta. Aivot täynnä ektoplasmaa jota köhiessä menee ne hetket kun herää kunnes joutuu freesautumaan itsensä duuniin...
Valivali.

En malta odottaa tulevaa viikkoa! Menee todella rankasti duunissa mutta viikonloppuna lähden tre/hki parin päivän turneelle tsemppaamaan J:tä kokkikisoihin. Tuli ihan puskan takaa kutsu ja sain vapaata. Iloitsen. Käydään nappaamassa J Lontoon koneesta lentokentältä lauantaina tampereelta. Huristellaan hesaan, majoitumme jonnekkin, käydään varmaan jossain syömässä...sitten aikasten sunnuntaina kisat. Hermostuttaa jo nyt! Mutta on näitä nähty jo monen monta...

Mä olen tässä viimeisen viikon puolentoista aikana maistanut mainioita oluita. Tulen kertomaan niistä myöhemmin. Yksi oli 0.33 ja maksoi 18e plo (halpa hinta, olisi voinut pyytää 30e ja varmaan jengi olisi maksanut.) ... superihQ trappista.

mut juu. Nyt duuniin. Antakaa mulle aikaa enemmän vuarokaudessa niin saisin tehtyä kaikkea _kiwaa_.

Ja olisipa jo maanantai ja futisharkat.

Lore

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti