lauantai 10. huhtikuuta 2010

Rakkautta ilmassa

Olen täynnä onnea ja vaaleanpunaisia mietteitä. Ensinnäkin siksi, ettei sade eilen illalla viilentänyt innostusta hypätä korjatun pyöräni selkään -poljento kulki kuin tanssi vain ja maisemat hurahtivat hetkessä ohitse. Pyörän selässä istuminen on vapautta.Sade vapautti luonnosta meheviä tuoksuja, joita allerginen nokkani nuuhki niin lumoutuneen innokaasti, että loppuillan niiskutin muustakin kuin liikutuksesta. Meidät kun oli päivän varoitusajalla kutsuttu yhteen kaveriporukalla peli-iltaa viettämään. Itse olin ilahtunut kun väki muisti, että lauantaina olen töissä, joten olivat tehneet kompromisseja omien menojensa kanssa niin, että kaikki pääsevät paikalle. Kaikkien viimein ollessa mestoilla illan isäntä nousi ylös ja alkoi pitää puhetta. Minä tietenkin heti ihmeissäni tokaisin, että mitä se nyt puhetta pitää, kunnes jatkoi lausetta "...ja tervetuloa meidän kihlajaisjuhliin." Tässä kohtaa Harmitti, ettei kellään ollut kameraa käsillä niinä parina sekunttina kun vieraat valahtivat punaisiksi ja leuka tippui yksitellen lattiaan. Ihania yllätyksiä! Kyllä siinä sitten onnittelut kiljahdettiin heti kun aivot ehtivät prosessoida tiedon. Kuohuviinit esille, boolit pöytään ja pelilaudat saivatkin pölyttyä nurkassa. Kotiin pyöräillessäni aamulintujen konsertton aikaan olin yhtä onniaaltoa ja hellyyshehkua.
Lähimmäisten onni, onnistumiset ja suuret tapahtumat elämässä omien vaikeuksien aikaan tuovat voimaa. Olen niin tyytyväinen, ettei minusta ole vuosien epäonnen aikana kasvanut katkeraa, vaan yhä saan kiksini muiden glooriasta. Eihän se minulta ole pois.Onnea vielä tuoreelle kihlaparille! Kihlaus on salainen vielä sen aikaa, kun pari pääsee kertomaan vanhemmilleen, joten nimiä ja kuvia en julkaise vielä. Voin helposti suitsuttaa iloani täällä näin etukäteen!

Aurinko paistaa! Koti on siisti! Nukuttaa eilisen kuohuviinin lipittelyn jälkeen ja yöllä töitä. Silti, olo on sangen kupliva!

Yesterday I got an invitation to play some boardgames with my friends. When I got there it turned to be a suprise engage party! What a joy!!! We had so much fun time and lots of sparkling wine.

-Oola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti