keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

New camera.Olo on kuin rammalla; osa minua puuttuu! Kamera meni rikki, eikä ole varmaa saako sitä enää ehjäksi. Joten uusi pitää hankkia. Järkkäriä en ajatellut vielä tähän hätään ensimmäiseksi, joten hyvää pokkaridigikameraa. Hyvää, oikeasti hyvää sellaista! Vinkkejä? Linkkejä?

I need a new camera. I feel like a cribble now when I don´t have any!!! I have used to take photos all the time since year 1997. So, do you have any suggestions? I´m not most wealthy person in a whole wild world so it should be good price and quality balance.

-Oola

2 kommenttia:

  1. Hmm mulla on ollut pokkari viimeksi joskus ..eiku ei koskaan :D Jos superzoom-kameroita ei lasketa. Sellasta voisin kyllä suositella (itellä ollu 2 Olympusta). Mutta jos haluat ihan pikkuruisen apparaatin, niin Nikonin järkkäreihin tutustuneena voisin suositella Nikon CoolPix-pokkareita. Näin niinkun mututuntumalta :)

    Kavereilla on ollu paljon Lumixia ja Canonia, enkä nyt ihan niiden nimeen menisi vannomaan. Vaikka emmä sitten tiiä onko toi CoolPix vältsisti parempi.

    VastaaPoista
  2. Maailman paraskaan kamera ei taitoasi kartuta.

    VastaaPoista