keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Neito pulassa.

Miten minulla voi olla useampi vasara, mutta ei ainuttakaan jakoavainta taikka vekotinta, jolla saisi polkupyörästä eturenkaan irti. Etupyörässäni on kumi puhki ja se pitäisi paikata, että pääsisin kulkemaan. Tätäkään hommaa en ole ikinä tehnyt itse -minulla on aina ollut Isäpuoli taikka poikaystävä, joka on halunnut pelastaa norjan neidon pulasta. Nyt olen pulassa yksin ja päättänyt selvitä myös siitä itsekseni. Tästä voi tulla täysi katastrofi tai suuri onnistuminen, josta kerrotaan legendoja vielä minun kuoltuani. Se nähdään. Kun ensin saisin hankittua tarvittavat työkalut.
Minulta löytyy myös koruntekovälineitä ja nahkatyökaluja. Jopa muinaispora.
Mattopiiska.
Kynsiviila.
Ripsientaivutin.
Kiharrin.
Piikkikampa.
Pesumuhvi.
Yms.

Vatsatauti on pitänyt tänään minut vuoteenpohjalla. Vuorokauden jälkeen sain hieman ruokaa äsken syötyö ja näillä näkymin pysyy vielä sisälläkin. Oi onnea! Hieman harmitti taudin tyhmä alkamisaika, sillä olin suunnitellut lähteväni tänään ulos vilkaisemaan mielenkiintoista klubitarjontaa Dynamoon. Joskus keho valitsee lepopäivän. Tämän hänelle soin. Katsellessani elokuvia koneelta Samppa-kissani saapui yllättäen viereeni ja kurottui maistelemaan etuhiuksiani. Totta, aivan liian pitkät! Ärsyyntyneenä siihen, että kampaajani on niin hyvä ja suosittu, ettei aikoja saa millään ja siihen, että rahaakaan ei ole paljon, otin sakset somiin käsiini ja pistin tuulemaan.


Tadaa! Ei nyt mikään mestarinäyte, mutta ensikertalaiseksi ihan jees, vaikka itse sanonkin. Ihanaa nähdä taas ilman pinniviritelmiä! Lukulasit ja meikittömät kasvot, suloista...

I cut my hair today myself. It was my first time and it turn out to be quite nice.

-Oola

2 kommenttia:

  1. Uu, hieno otsis! Tykkäsin kans itse otsiskautenani vinosta versiosta :)

    VastaaPoista
  2. Mullakin ollut vinona parisen vuotta, mut kampaajani tekee siitä tietenkin hienosti rikotun ja kerroksittaisen. Nyt saa olla hieman graaffisempi sitten, mut toimii se näinkin. :) Onnistuminen on ilo! Mut kyllä mä tuon kanssa nyhräsinkin!

    VastaaPoista