maanantai 26. huhtikuuta 2010

Monday morning

Viime 7. päivää meni aika lujaa. Alku viikosta oli paljon töitä, Oolan kanssa kirpparikamojen kattomista, kirpparien tyhjentämistä omaan kotiin (En saisi. Kuvia löydöistä myöhemmin - ihan super upeita!), kortisoonipiikkiä käteen ja paria päivää lepiä, jalkapallotreenejä, lenkkejä ja sen sellaista.


Sunday madness with Viida. She was excausted!

Tulevana viikkona ajattelin työn lisäksi yrittää tavata kavereita, raivata kämppää, saada kättäni kuntoon...
Tänään kiireinen aamu duunissa tiedossa, mutta alkuillasta odottaa jalkapalloharjoitukset ja sen jälkeen kaverin muuttokaaoksen keskellä katsomaan armaani Imperiumin vastaisku. Viime sunnuntaina Oolan ja M:n kanssa katsoimme Jedin paluun. Tuli testattua sitten M:n kotiteatteri hulluine uusine kaijuttimineen - kyllä jylisi ja tärisi. Upeaa. Star Warssit on aina kuin kotiin palaisi.


"Please, don't make me run anymore!"


Viikonloppu meni maalla rentoutuen. Olin koiran kanssa, nukuin, saunoin, leputin rannetta. Lauantaina kävin moikkaamassa pitkästä aikaa Mummoani. Oikein hävettää, kuinka lähellä asuu ja viimeksi nähnyt varmaan kunnolla joskus jouluntienoilla. Olen hirveä ihminen ystäviäni ja perhettäni kohtaan.


Sinivuokkoja löyty methästä.

Sitten karkaan aina maalle kun vähänkin aikaa. Naapurit kun kaatelee seiniä niin saa ainaskin nukutuksi. Kauneutta tulee myös aina hoidettua puusaunassa...kynttilän valossa makoilu ja kasvo/hiusnaamiot täydessä työssään lihakset ottavat lepiä ja mieli varmaankin siinä sivussa...Olen vasta puolen vuoden sisään oppinut ottamaan irtiottoja pidemmillä vapailla karkaamalla Äitin nurkkiin chillailemaan ja latailemaan akkuja.


KEVÄT!

Jumalauta, haluan jo kevään. Lontoosta tulee viestejä, että on jo kesä. Täällä ei nurmikaan vielä viherrä saatika puut. Vappupiknikki tulee nautittua varmaan toppapuvussa. Tosin, pahus sentään - minähän olen töissä silloin aina kun muut juhlivat...

Päivän paras multitasking: Koneella istuminen, radiosta jääkiekon kuuntelu ja Jalkapallo(mm. Liverpool)pelin seuraaminen televisiosta.

Muistilista:

- Varaa kampaaja. Pitänyt kaverille soittaa viikko kaupalla, mutta aina jää. Nyt en vain enää näe böhemin alta enää mitään ...

Josta tulikin mieleeni: Olen seurannut mainiota Pintaa blogia pidemmän aikaa. Herra on juhlan kunniaksi järjestänyt huikean arvonnan, jossa palkintona TIGIn tuotteita!

Oh oh, hiljalleen olen alkanut valahtaa tigimaniaan itsekkin...Sitäpaitsi hiukseni ovat aina olleet mulle se the thing.
Ei kyllä uskoisi. Siis alleviivataan ja boldataan tuo MUISTA VARATA KAMPAAMOAIKA.

Mutta kaikille hyvää alkavaa viikkoa. Minä kiiruhdan töihin.

Ps. kraakkuvat varispurulelut koirille pitäisi kieltää lailla.

Lore

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti