maanantai 29. maaliskuuta 2010

Vaihe elämässä.

Jos joku jo ei tiennyt, olen todella suuri Star Wars fani. Olen ollut ihan pikkumukulasta asti; Isän kanssa minulla olikin tapana katsoa leffat aina kipeänä ollessani ja ensimmäiset muistikuvat elokuvista ovatkin alle 5-vuotiaana. Seuraava muistikuva on kun tappelin jonkun roolihahmon historiasta hiekkalaatikolla poikapuolisten kavereitteni kanssa (olin 7-vuotias). Kuitenkin totaalinen valaistuminen tapahtui ollessani 11-vuotta, jolloin faniuteni meni aika yli ja elin, hengitin koko touhua. Äiti sanoi minulle, että tämä on vain vaihe, se menee ohi ja olen lähempänä kolmeakymppiä, enkä ole vieläkään parantunut.

Netin uumenista tulee kerättyä kuvia ja juttuja aiheeseen liittyen; jaanpa teidän kanssanne nyt osan, tahdoittepa tahi ette!How I Met Your Mother rules!

Suurinosa fanikrääsästä on kyllä siirtynyt Äitini luokse varastoon. Kissanpentuni kun tykkää tiputella hyllyltä kaiken mikä vastaan tulee niin ihan vain varmuuden ja mielenterveyteni vuoksi säilöin aarteeni mielelläni muualle.

Fanittaminen on mukavaa. Tämä on kuitenkin niitä harvoja asioita, jotka ovat kulkeneet mukana lähes koko elämäni, tähtiharrastuksen kanssa.

In case someone didn´t know I´m a huge Star Wars fan (original trilogy).

2 kommenttia:

  1. SW-fani ilmoittautuu o/ Ihan huippu toi missä Solo kuivaa Chewbaccan turkkia :D

    VastaaPoista