keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Unelma popoja

Tässä saikkua lusiessa tulee vietettyä IHAN LIIKAA AIKAA koneen ääressä ja huomaan istuneeni tunteja erinnäisten sneakerisaittien äärellä. Epic fail. Onneksi ei ole rahaa sitten latin latia, että voisin tilailla tai edes unelmoida mistään uudesta. Ärsyttää vain, että olen käyttänyt pinkit reebokin freestylerini ihan puhki kuten myös vihreä valkoiset Puma Sky II ja täysimustat lyhytvartiset moiset. Puman Sky:t on kaikkien aikojen lempitossuni joita yritän keräillä. Ja harvinaisesti en kerää kenkiä vain laatikoihin kuolattavaksi vaan käytän niitä kaikkia ja ihan loppuun asti. Tietysti pidän huolta; yritän muistaa puhdistaa aina kun tulen kotiin yms, suojaan jne. Joskus vain laiskuus iskee. Valko/vihreät puman sky:t on _vuosia_ vanhat ja siltä näyttävätkin. Niissä on jotain kaunista rosoisuutta siten josta pidän. Monet kengät olen ostanut myös liian isoina tai pieninä ja myynyt/lahjoittanut ystäville ja Oolalle. Nuo edellä mainitut Pumat ostin muistaakseni 2001 huuto.netistä.

Tälläiset valkoisena ja detailit vihreänä. Kuva täältä.

Käytin niitä yhden talvenkin joka päivä. Parhaat ikinä. Duuniin hankin saksasta puma.de sivuston kautta mustat matalavartiset Sky:t. Nekin on baariduunissa puhki talloutuneet. Minkäs teet, hyvät kengät. Pitkään ei mistään löytynyt kyseistä mallia, mutta nyt niitä taas saisi. Rahatilanne surkein ja masentaa kun pelottaa, että rakkaani katoavat maapallolta. Tietysti ainainen pygmin ulina myös tähän: Kaikki hienot värit ja mallit tehdään miehille ja koot alkaen 38. Rapein osa kengistä joita himoitsen ei tule koskaan olemaan valikoimissa koossani ja naisten mallit on hyvin usein todella boring. Miehille on uskomattomia värejä ja mageita malleja. Portugalissa tarkemmin Lissabonissa footlockerin liikkeessä meinasi itku päästä. Sneakeritaivas oli auki edessäni alennettuin hinnoin (40-70%) ja noin KAHDET oli kokoani mutta ei makuani. Sinne jäi ihania shokkivärisiä ja vinyylikankaisia Niken Dunkkeja muutamilla kympeillä. Revin pääni kaljuksi ja itkin virtaavan hikeni (+32 helteessä järkyttävässä flunssassa) sekaan perkelettä hokien kyyneleitä ja poistuin. Onneksi kävelimme vahingossa WESC liikeeseen ja lopulta löysin upeat Adidaksen Ecstasy Hight.Ihanat. <3 Eikös? Reissulta raahasin myös Niken 6.0 SB tossut ja näytemalleja BabyPhatilta jotka oli huikean ihania. Yleensä en merkistä tykkää, mutta nuo lähti mukaan...Ehkä hinta kanssa vähän helpotti ostopäätöstä.

Kaikkien aikojen himotuimmat kenkäni ovat olleet vuosia *rumpujen pärinää* :
NIKE AIR MAX 90 WMNS "Coctail"

Näitä olen ensinäkemästä asti rakastanut. Syvästi. Himoiten.
En vielä omista yhtään air maxeja ja en suostu kompromisseihin. Haluan juuri ne värit / mallit joita himoitsen enkä mitään siitä väliltä. Ebaystä olen muutamaan kertaan metsästänyt mutta 36½ tai 37 kokoa tulee harvoin vastaan ja olen hävinnyt huutotaistelut rankasti. Toiseksi en ole valmis maksamaan triljoonia lenkkareista.
Toinen superhimotuksen ja etsinnän kohde:

NIKE AIR MAX 90 Black / Pink

kuva täältä

Tietysti himotuimmat listalla on monia muita niken kenkiä ja kaikki mahdolliset Puman Sky II:t jotka vastaan tulisivat. Huomasin juuri tänään, että mm. Brandos.fi myy useita värikylläisiä yhdistelmiä...Tietysti hankintalistalla olisi uudet täysimustat ja valkoisetkin. Ohhoijaa. Voi minua. Taidanpa jatkaa kuolailua...

I am drooling over sneakers. Nike Air Max's is in top of my list but never finding any in my 36 / 37 size. Sob.

Laters Ya'll!
Lore

3 kommenttia:

  1. Jos Lontoossa tulee ihmisten hintaan jotain mikä kirkuu mun nimeä (esim ne mitäkä sulla pinkkinä, lilana) niin tiedät mitä on tehtäväsi.
    Oikeasti!
    -Oola

    VastaaPoista
  2. Joo joo joo. Menossa tosin nollabudjetilla. Tiiän tiiän ja tuon tuon. Jos. pääsiäisenä kaikki mestat vaan kiinni et sillee.

    VastaaPoista