torstai 25. maaliskuuta 2010

Random pics

Jahas, tuossa taas kuvia käsitellessäni törmäsin muutamaan otokseen, jotka unohtanut aikoinani laittaa näkyville. Ei se mitään, mikäs kiire tässä valmiissa maailmassa? Eikös niin?

Edellisen blogini aikana otin osaa Gala Darlingin luotsaamaan Radical Selflove teemaan, jossa myös tuli valittua itselle sydämenmuotoinen amuletti. Yleensä en ole koskaan, en siis koskaan ole ollut sydämien suurin fani, mutta yhtäkkiä niitä on alkanut ilmestyä elämääni. On sukkahousuissa, koruissa.. Piti tehdä itsekin koru sydämellä!

Sanonpa vain, että on hankala lisätä glitteriä liiman kanssa, jos vieressä möllöttää yli-innokas 4kk vanha kissanpentu. Kissanpentu ja lattiat olivat punaisessa glitterissä...Lore duunissa ja innokas asiakas häiriköimässä. Lorella päällä boyfriend farkut, jotka olen saanut M:ltä. Hassua pukeutua farkkuihin, jotka miehelle liian isot tämän laihduttua itseänikin laihemmaksi. Sitä fyysinen työ ja suruaika teettää. Tosin itelläkin vaativat tiukkaa vyötä, että pysyvät ylhäällä.Bright smile! Sunnuntailta. Kaunis sisko!Yellow! @Eka´s place, Tampere. Peilin kautta on helpo posettaa. Rakastan pukeutua keltaiseen! Mekko Gina Tricot; malli mukava ja myydään tusinalla eri värillä. Ajattelin vielä parilla sävyllä hankkia komeroon, mutta keltainen varmaan tulee kulutettua ihan puhki. Onnimekko.
Ja jalassa tuplavillasukat.
Ja takana kuikuilusisko.


Hauskaa viikonlopun alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti