torstai 25. maaliskuuta 2010

Homehtumista

Sairaslomalainen täältä taas terve.
Menin eilen nukkumaan joskus 4 am koska en saanut unta sykkivän käteni takia. Heräsin noin kolmen maissa iltapäivällä kun Isäpuoli potkaisi oven sisään ja murahti, että kahvia olisi. Siitä lähtien olen istunut naamakirjassa pelaamassa pelejä, surffaillut, katsonut American idolssia, American Next Top Modelia, The Kitchen nightmaresia ja BBC two:n ruokadokumentteja. Kohta varmaan unohdan kuinka puhua tai kävellä. Jotenkin ihan muumio, ettei jaksa _mittään_. Ehkä mun ei tarvitsekkaan toisaalta mitään touhutakkaan? Tuossa vähän huolsin kynsiä ja se oli aika projekti. Työssä kädet kärsii todella paljon niin aina kun jaksaa (liian harvoin) niin yritän perusteellista hoitoa. Tänään nyt sitten Gordon Ramseyn ihmetöitä katsellessa uitin kynsinauhoja pehmeäksi ja sen sellaista suloista.

Kynttiläkasa kämpiltäni

Eilen kävin ihanasti nautiskellen saunassa. Hiusnaamioita, ihokuorintaa, kasvonaamio ja vaan hiljaisessa saunassa puiden palamista kuunnellen pitkällään maaten. Kynttilän valossa. Kyllä täällä kotikotona on mukavaa - puusauna, hiljaisuus, täysi jääkaappi ja koiran pentu. Ja hemmetin nopea netti. Jään tänne! (Äiti lukee tätä duunissa ja tippuu tuolilta sydärin saaneena?)


Sisko ja sen sisko matkalla suomeen Virosta. Kuva: Eeva-Kaisa Ahlamo

25 neliön paperiseinäinen meluisa vanha kostea 1900 alun ylihinnoiteltu keskusta yksiöni tympii vaan...Mutta en siinä ajatellutkaan lopun ikääni asua. Muutosten ajat käsillä.
Voih. 4 viikkoa ihanasta tallinnan reissusta. Olimme enkeliporukalla fanittamassa Rammsteinia. Elämäni upein pari kolme päivää joka muuttanut elämää niin paljon.
Koira tuijottaa ovea vaikka pihalla ei ole ketään. Kyllä vähän ihmetyttää aina tuolleen kun on täällä mettässä, että mitä ihmettä. Eilen sama turre ajoi pari Jehovan Todistajaa pihasta...oli oikeasti piilokamerakamaa! Miksi ei ole jotain kameraa jossain hupparin liepeessä kun sitä tarvitsisi...Taidan lähteä ulos käymään hetkeksi.


Eka, Oola ja minä Saku Suurhall kuva: Ohtuleht.ee / Arno Saar

I am super bored. Just watched reality series whole day like American idol, Next american top model, Kitchen nightmares and BBC food series...

Bless.
Lore

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti