lauantai 24. marraskuuta 2012

Too many rad T-shirts, too little time!

Taidan keräillä t-paitoja. Tämäkin on tapahtunut ajan saatossa ihan vahingossa! Osasta, nahistuneista ja matkansa päähän kulutettuja olen pyrkinyt luovuttamaan yöpaidoiksi, mökkivermeiksi tai vain paitojen hautausmaalle, mutta mistä näitä silti aina ilmestyy lisää? Syynä liian herkulliset apajat Gwertee, RipApperel ja TeeFury nettikaupoissa, joissa upeita paitoja on tarjolla edullisesti vain päivän ajan. Nyt Blackfriday/Saturday tarjouksia pulppuaa ympäriinsä, jopa all-time suosikkipuljustani Threadlessilta. Mitään kyllä ei huokeudesta huolimatta ole varaa tilata, ihan vain kaappitilan takia. Mutta se ei estä silti vilkuilemasta maukkaita, silmäkarkkeina toimivia printtejä.
Tässä muutama himotuksen kohde:

This last one gave huge awe-chills.

Nyt talvella paidan jäävätkin villapuseroiden alle piiloon, että ehkä odottelen vain rauhassa kevättä ja lämpimimpiä kelejä.

Such a pitty that I don´t have room, need or money for punch of lovely new tees since Threadless, my all time fav t-shirt shop is having Blackfriday sale. But hey, it´s cold season, so who need rad shirts anyway?

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti