tiistai 27. marraskuuta 2012

Aikuinen nainen mä oon

VAROITUS:
En osaa piirtää ja pahoittelen jokaista joka saa traumoja epäsiisteistä viivoista tms. Sen jo tiedätte, etten osaa kirjoittaakkaan joten ON VAROITETTU.

Pyykkäsin ja piirtelin sähkölaskukirjekuoren taakse.
Näitä lappusia ja lippusia on pitkin matkaa.Jep jep. Olen ikäni piirrellyt Pupua joka paikkaan. Viimeisin mm. työpaikalla standi jossa mainostettiin Hopping Hare bitteriä. Siinä tosin piti jo vähän heittää realismia kehiin ja tehdä pupusta järkevähkö.

Koska mun pupu on Lore-Pupu. Syntynyt samana vuonna kuin minäkin. Siskonsa Oola-Pupu asustaa siskoni Oolan luona. He ovat identtisiä kaksosia. Ihan niinkuin minä ja Oola! Haha käsittämätöntä!

Tarinat tosin eroaa aika lailla - minä ja siskoni emme ole matkustaneet hirveästi saatika vielä kerinneet luomaan mitään huikeita maailmaa mullistaneita uria. Puput ovat. Niistä voin kertoa sitten joskus enemmän...mutta toisaalta he ovat niin kuuluisia, että jokaisen pitäisi tunnistaa mistä on kyse.


Real Lore-Pupu uuden poikaystävänsä Uusi-Seelantilaisen Georgen kanssa viettämässä John Lennon Yoko Ono viikkoja.

Takaisin aiheeseen - huvitti kun tajusin että mulla on kaikki kalenterit, paperilaput ja koulumateriaalit täynnä tätä tyyppiä. Tarramuorossakin olen huomannut Pupun levinneen muihinkin eettereihin hmm...


Tämä on jollekkin muistilapulle piirretty joka jäi pyörimään keittiöön. Äiti pelasti sen ja on päkittänyt siellä jääkaapinovessa siitä lähtien.


Jostain ikivanhasta kouluaikaisesta muistivihkosta. Otin siitä "kesyimmästä" kuvan. Pupu ja Somebodyn kaltainen kissa. Kuva sarja jatkuu väkivaltaiseksi. Pitkä matematiikka ei tainnut oikein maistua (edellisellä sivulla on matematikankokeen päivä muistissa)...

Eipä tässä. Lähden sorvin ääreen ja kertoilen joskus lisää. Kiire töihin.Ps. Jos jotain kiinnostaa miksi pupuilla ei ole enää käsiä, häntää tai korvia niin Oola ja Mä keksittiin joskus 2-3vuotiaana sakset. Totta KAI kummatkin Puput sai oman suhteellisen punkahtavan tyylin.

- Lore

I forgot to take my meds.

6 kommenttia:

 1. You dont take any meds, or do you mean vitamins? -O

  VastaaPoista
 2. I dont take any meds. I was joking.
  Sitä meinasin vaan katsos, että hengailen liikaa mielikuvitusmaailmoissa ni varmaan tekisi hyvää ottaa se pari nappia ni pysyis rellut päässä.

  - Lore

  VastaaPoista
 3. Ahahaaa, tähän olis sopinu vielä se video jossa Pupuja torutaan. En tosin muista mistä syystä.

  VastaaPoista