tiistai 5. kesäkuuta 2012

What have I wore in couple months.

En varsinaisesti asukuvia harrasta, ainakaan joka päivä, mutta usein tulee silti napattua talteen otoksia siitä, miltä on kulloin näyttänyt. Mukavaa sitä on katsoa taaksepäin joskus miettien "ainiin tuokin yhdistelmä rokkaa!" tai "mitä hittoa ajattelin?" tai ilahtuneena "woop woop olen kuuminta hottia!"
Hieman itseironiaa ja itserakkautta kehiin, katsos.

Yleensä tuollaisina hetkinä mukana on kuitenkin vain puhelinkamera, jonka laadussa ei aina ole hurraamista.
Mutta silti, niitetään keväistä satoa!

Solmukohdassa ollessani tuli napattua kuva hotellihuoneen ison peilin kautta:

Skirt, bolero, vintage Star Wars shirt -all 2ndhand. Ballerinas - Click shoes. Hame on parhaita UFF-löytöjäni! Villainen, alunperin pitkähelmainen, mutta lyhensin sen sopivaksi. Kuvassa alla vielä tyllialushame.


Sometimes light is not your friend... Sailor jumper - Monki, skirt and rest 2ndhand.


Day light is a bliss! Mukavuusvaatteet ja kettukaulakoru.

Yli-isot neuletakit ja puserot ovat myös toimineet helppona mukavuutena.

Yellow cardigan, scarf and leather boots -UFF (2euro day), vintage letterjacket from 40´s - huuto.net.

Voimavärinä punainen! Kynsissä, huulissa, saappaissa ja laukussa...

Biker leather jacket, red vintage boots, handbag and captain hat -2ndhand, scarf gifts from Lore. Siskon eteisessä on ihana iso peili.

Punaiset saappaat olivat ihana ja onnekas kirpparilöytö keväällä parilla eurolla. Nyt kevät -ja teini-ikähepulin iskiessä Skumppa-kissaan mokoma meni pissaamaan molempien päälle.Ikinä ei ole mihinkään kuseskellut kissanhiekan ulkopuolelle. En tiedä miten saada kengät toipumaan enää entiselleen. Olen surun murtama! Vuosien metsätys, hukkaan!

Vaikka kevät onkin ollut yhtä muuttohulinaa, on tässä onneksi ehtinyt myös harrastaa. Juuri ennen muuttoa kävin larppaamassa liukkaan lumisessa kevätmetsässä.

All cloths 2ndhand, selfmade and borrowed. Huikean hienostunutta. Päiväni prinsessana, eiku... Vihainen solttunaikkonen. Hauskaa oli.

Tämän kevään uudelleen puhjennut villitykseni on selvästi olleet hatut! Omistan mokomia jo valmiiksi muutamia, mutta uusia yksilöitä on tarttunut mukaan kirppareilta ja esimerkiksi Äidin varastosta. Myös huiveja on tullut kääräistyä hiusten kaunistukseksi bad-hair-hetkinä.

Kapteenilätsä arkena ja mökillä (kun saarella merellä), pappahattu jalkapallo-faneillessa ja huivi kevätillassa. Huivista osan jätin naurettavan isolle rusetille, mutta kummasti kehtasin kulkea julkisilla paikoilla! Näin pahasta masennuksesta hiljalleen toipuvana ei jaksa enää pikkuasioista kehittää "kehtaisko sitä" ongelmaa.

Tartutin huivimanian Loreen, jota opastin oikeaoppisen "lypsyhuivin" sitomisessa.

Housewives from Hell. "We´ll kill you with chlorine!" Piti keskittyä Siskon asunnon pakkaamiseen, mutta meni huivisulkeisiksi. Likainen peili voitiin muuttajalle antaa anteeksi.

Ihanaa, kun on taas hieman enemmän voimissaan, kuin vuosiin! Jaksanut laittautuakin aivan eri mentaliteetilla kuin ennen; itseään varten! Olen myös huolettomasti lähtenyt liikkeelle naama meikittömänä, mutta silti tuntien oloni paremmaksi kuin aikoihin! Hyvä olo säteilee myös ulospäin! Vaikka jaksaminen ei vieläkään ole entisenlaista, en anna sen lannistaa. Päivä kerrallaan!
Kreisikesä!

Some of my outfits from couple of months.

-Oola.

3 kommenttia:

 1. Ihania asuja! Oi nuo punaiset saappaat ja tuo keltainen neuletakki! Ja mekot ja ja.. :D

  VastaaPoista
 2. Tuo ensimmäinen sininen hame on aivan ihana! Itse olen jo pitemmän aikaa etsinyt samantyylistä varsin huonolla menestyksellä. Jatkettava metsästystä :D

  VastaaPoista
 3. Kirpparilta omanikin bongasin. Myös huuto.net on ollut avulias näissä "pakko löytää" etsinnöissä. Nyt ollut vaan tuuria mukana... Uimapukua enkä pyöräkypärää vieläkään löytänyt sopivaa.
  -O

  VastaaPoista