sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Winter wonderland what

Moikka!
Jokainen varmaan muistaa millaista oli viime vuonna näihin aikoihin?
Olin juuri muuttanut helsinkiin ja oli käsittämätöntä kuinka paljon lunta todella täällä olikaan. Muistan itsenäisyyspäivän kun päätin lähteä kävelylle.


Helsinki Doom church and lousy Xmas tree 8.12.2010

Piti raahautua autoteitä pitkin kun kävelytie oli aivan tukossa lumesta. Korttelin matka oli kuin vuosi siperiassa. Annoin periksi. Astuin sisälle ensimmäiseen baariin. Siellä olin ainoana asiakkaana. Keskustassa illalla! Lasillinen ja kotiin - sama tuskainen taival tuulta ja lunta vastaan. Lunta oli lähes polviin paikoitellen kasaantuneena.


Sisäpiha 8.12.2010

Nyt korkeentaan saa taistella ettei huku tai lähde lentoon.

Mutta kuten hyvin tiedämme suomalaiset eivät ole koskaan tyytyväisiä säähänsä. Lunta on liikaa, lunta ei ole ja on pimeää, räntä on perseestä, sade on hanurista, liian kylmä liian kuuma, kuiva ja pellot kuolee, sataa ja perunat hukkuu...


Cute snowman blinded by snow

Yritin etsiä kuvaa helsingistä nyt, mutta en löytänyt. Kuitenkin Kallion uumenissa oleva webcamera (klikkaa tänne) kertoo tarinaansa. Lumetonta ja tympeää. I rest my case.

Mitäs minulle, kiitos kysymästä. Olen sairaslomalla. Elämäni ensimmäinen poskiontelontulehdus. Alkoi jo viime lauantaina ja koko viikon ihmettelin todella pahaa oloani kunnes perjantaina sitten menin lääkäriin.
Jäi väliin uuden kuoroharrastukseni joulukonsertti ja pikkujoulut. Byhyy. Onneksi en ostanut 70 eurolla valkoisia esiintymisvaatteita ja treenannut biisejä korvat sauhuten ulkoa...Masentavaa.
Istunut kotona pari päivää kuunnellen sadetta. Huomenna menen aamulla 9am töihin. En Baariin. Vaan kauppaan. Jännittää. Lupauduin heikolla hetkellä moiseen. En ole kymmeneen vuoteen ollut muussa töissä käytännössä kuin ravintolassa. Oi voi.

Tiski se on palvelutiskikin.

Ostin sohvankin. Tulee huomenna. Huuto.net on ihana.

Niin on se sohvakin. Täältä näkkee mimmonen: Meille tulee simmonen ruskea. Harmaan olisin halunnut mutta halvalla kun sai.

KAIPAAN KESÄÄ.
Kesän pilviä. Sateen jälkeistä tuoksua. Kevään pilviä. Lämpenevän maan hehkua. Lokkien kaukaista ujellusta. Yön sävyjä. Leikatun ruohon tuoksua.
Rakastan talvea. Silloin en kaipaa kesää ja kevättä tai syksyä purevasti - odotan vain innolla mitä tulossa on. Kevät tuntuu siunaukselta kylmän lumisen talven jälkeen...Kun pilvet alkavat kertomaan siitä kuinka lähellä kesä on. Kun kesäkolmio nousee taivaalle. Kun aurinko lämmittää jälleen.

Pilvistä puheen ollen. Huokaillen ihailen Mon Zomoran pilvikuvia.

I've looked at clouds from both sides now,
From up and down, and still somehow
It's cloud illusions i recall.
I really don't know clouds at all.

- Joni Mitchell / Both sides now

Tulisi edes sitä lunta.
Hyvää alkavaa viikkoa.


Bless.
- LoreTranslation:
Finland is totally outta snow atm. Last year we had it more than enough. Whiney.
Those snow pictures are excatly from year ago.
I am on a sick leave and since I have too much time I bought my very first sofa.
I am starting on a new job tomorrow.
I miss summer and clouds.
Oh well. Finnish ppl are never happy with the weather.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti