keskiviikko 21. syyskuuta 2011

New Girl

Syksyn myötä alkavat taas televisiosarjat; vanhat jatkuvat tuoreilla kausilla ja uusia pulpahtelee kalastelemaan katsojia, kuin sieniä sateella. Joka vuosi missaan kuitenkin joitain sarjoja, enkä kiinnostu vasta, kun muut ovat mokomat jo puhkikuluttaneet. Kuitenkin yhden sarjan kanssa olin tikkana tarkkana, että ehdin heti ensikosketukselta pöhinään mukaan!

Olen molempien Deschanelin Siskojen fani, oli sitten kyse Bones sarjasta tai She & Him bändistä. Suureen suosioonhan siskoksista nuorin, Zooye singahti 500 days of Summer elokuvasta. Naisen koko persoonallisuus on hurmannut minut; tyylitaju on moitteeton ja jutut suloisen nokkelia.
Molemmilla siskoksilla on muuten todella upean karhea puheääni...

Ja kaunis lauluääni! Hän on myös säveltänyt tunnussävelmän uuteen televiosarjaansa:


Sarjassa Zooye esittää nuorta 20-something neitoa, joka erottuaan poikaystävästään ikävissä merkeissä etsii asuntoa päätyen vastaamaan kolmen kaveruksen kämppisilmoitukseen. Jokainen miehistä on tietenkin oma erikoinen persoonansa (urheilija, naistenmies, kiltti hissukkampi), joiden kehittymistä uuden naispuolisen asukin vaikutuksesta onkin mielenkiintoista tulevien jaksojen myötä seurata. Jess on hahmona somake, melkeinpä pelottavaakin katseltavaa, sillä monissa kommenteissaan, eleissään ja jutuissaan näin paljon itseäni. Enkä edes ala osoittelemaan silmälaseja ja pukeutumistyyliä!
Yhden jakson jälkeen on vaikea muodostaa vielä paljon mielipiteitä, joten en anna häiritä, vaikka jotkut vitsit ja henkilöhahmojen jutut olivat makuuni liian toistoa muista samanmoisista jenkkisarjoista. Kuvaustyyli oli kuitenkin mieleeni ja kimppakämppä aikamoista silmäkarkkia. Ainahan sarjojen asunnot ovat komeita lukaaleita.
Seuraavia jaksoja odotellessa siis. Onkohan tässä ainesta sadepäivä/sunnuntaisarjaksi, joka isketään DVD soittimeen aina vain uudestaan vuosienkin jälkeen? Se jää nähtäväksi.

New tv comedia series New Girl started yesterday starring Zooye Deschanel. She is Jess, this sweet quirky lass who move in with three guys after her nasty break-up. I´ve only saw pilot episode, so can´t really say a much about. It was nice, not amazing. This character Jess was painfully similar to myself (making faces, being geeky and yep, those glasses).

-Oola.

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaisi kiinnostavalta sarjalta. Mutta voi ei! Miks niiden naamat on photoshopattu noin muovinuken näköisiksi tuossa valkotaustaisessa kuvassa :D

    VastaaPoista