perjantai 8. huhtikuuta 2011

Tällä viikolla...

... Olen harrastanut kevätsiivoilua. Jos ikkunat saisi vielä viikonlopun aikana...
... Kerännyt valtavasti tavaraa kasaan seuraavaa kirppiskäyntiä varten.
... Käynyt ihanan ystäväni Jossun kanssa kirpputoreilla (Turun Idea Kirppis, Ekotori, Eurokirppis) ja tein jotahin löytöjä:


Nahkakengät, vierasmuki Lorelle, kirjoja 50senttiä/kpl ja 3x toimivat kamerat. Kuvasta uupuu pieni lasipullo ja kehys, jotka olin jo innostuksissani laittanut käyttöön.

... Kävin rakkaan ystäväni kanssa pitkän ajelun Ruissaloon, jossa tajusimme taas jälleen, että meillä on kumma vimma pyrkiä Ruissalon niemennokkaan aina keväisin, kun lumet ovat sulamassa ja olemme tietenkin liikkeellä väärillä jalkineilla! Jalathan siinä kastuu, lumi ei kanna ja kikatellen mennään rämpien pitkät matkat. Meren äärelle päästäessä kaikki oli kuitenkin taas sen arvoista! Viereisessä puussa lauloivat Mustarastas ja Satakieli, taivaalla meni lauma Joutsenia huudellen. Katselimme jäälauttoja ja ruotsinlaivaa, joka lipui ohi. Hämärän laskeutuessa palasimme autolle. Nyt hän on Saksassa. Kaukana. Nyt jo iso ikävä.
... Olen pukeutunut vallan keltaiseen. Koko ajan.


Aamutuiman väsykasvojen tilalla Samppa.

... Korkkasin Suomalaisen Elokuvan festivaalin Dynamossa katsomalla kavereiden kanssa Star Wreckin ja nauttimalla loppuillan scifitunnelmaisesta musiikista. Paras ylläri oli, kun yhtäkkiä baarissa soi Doctor Who:n teema. Taisin olla ainoa, joka asiasta innostui!

... Viikonlopun aikana ajattelin käydä festivaaleilla katsomassa myös muita elokuvia, kuten lauantaina esitettävän Kaasua, Komisario Palmu. Pätkä kun on suuria suosikkejani! Onhan elokuvassa nuori, suloinen Elina Salo ja hurmaava Pentti Siimes!Minua kiinnostaa myös dokumentti Taistelu Turusta, joka saa ensi-iltansa festivaaleilla. Niin sanottua Turun tautia kuvaava dokumentti pistää 1960-70-lukujen betonihirviöt vastakkain samalla paikalla aikaisemmin seisseiden ylväiden rakennusten kanssa. Aihepiiri on todella lähellä sydäntäni, joten dokkari kiinnostaa valtavasti!
Mmmmm, lepoa ja elokuvia, miten ihanalta tuleva viikonloppu kuullostaakaan!

-Oola.

1 kommentti: