perjantai 4. maaliskuuta 2011

Pamela Love is my new LUV!

Pientä pakanaa sisälläni lumoaa aina korut, käyttöesineet ja kaikki, jossa vilahtelee minulle tärkeää symboliikkaa. Pentagrammeja nyt on kaikki rojukaupat, hippikojut yms täynnä, mutta viisisakarainen tähti kun esiintyy muissa yhteyksissä, kiinnittää symboli heti huomioni.

Olen rakastunut. Olen saanut tarpeen hankkia itselleni aivan liian näyttäviä koruja makuuni. Pääsikokoisia pentoja, kuinka herkullista! Entäs tuo käsikoru?Pamela Love. Kannattaa kurkata myös muutkin korut, kuin nämä viimeaikaiset mallistot...

Myös tähtiharrastajaa ja kuunpalvojaa lämmitti upea, suurehko rintalevymäinen riipus, jossa kuvataan kuunkierto. Tämän voisin ottaa käyttöön heti, NYT!

Pamelan koruja löytyi kuolattavaksi asti täältä. Onneksi ei ole visaa vingutettavaksi.

Koruihin törmäsin tämän artikkelin kautta.

Olettekos huomanneet, että maailma näyttää aika keväiseltä? Itse fiksuna tyttönä lähdin ulos eilen ajatellen, että ihanata aurinko paistaa ja nappasin keväisemmät, ohutpohjaiset nilkkurit jalkaan. Jo keskustaan päästyäni jalkani olivat hieman kastuneet. Älykkö vauhdissa -aurinko sulattaa hankia, josta tulee märkä maa. Täytyy muistaa seuraavalla kerralla. Märkä maa myös jähmettyy liukkaaksi maastoksi, kun aurinko laskee. Senkin sain tuta. Nimim. mustalonkkainen emäntä Turusta.

-Oola.

2 kommenttia:

  1. Aivan upeita. Olisipa kaulaa niin noi pentakorvikset olisi aikasta nam.

    VastaaPoista
  2. Eiks toi Pamela oo boy? Ainakin kämmenet?

    VastaaPoista