tiistai 1. helmikuuta 2011

Kaikke iha mahotont

Mä sen verran vaan, et ostin eile meikkejä. Iha SIGANA. Tai siis Mies osti kun oli ollu pölö ja halusi että vaemoke on mielissään. Ei se kyllä ihan noinkaan mennyt, mutta kysyi stokkalla: "Tarviitko meikkejä sinne burlesque tapahtumaan?"
Ensiksi pohdiskelin, että ei kun vaan ihan ripsiliimaa...
And here is the rest. Kaikki tietää lumipalloefektin?Make up storen "duuni" meikkipohja (liquid fountation Milk. Toimii töissä hyvin kun kosteuttaa ja on kevyt.), kaksi Goshin herkullista velvet rajauskynää ja kaksi Make up storen luomiväriä (Grace ja pollution josta viimeisen hajotan aina vuoden välein). Okei, sokoksella oli GOSH ja MUS alennuksessa.
Äääh.
On muuten ainoat alennuksista kotiin tuodut sillä olen ihan tietoisesti vältellyt kaupunkia ja sen herkullisesti loistavia alennusmyyntiä mainostavia ikkunoita
Ei niin, että olisi ollut edes rahaa. Elänyt niin tiukasti, että välillä saa itkupotkuraivarit kun ei tiedä mihin jugurttiin on varaa kaupassa.

Olen niiiin iloinen ensi viikonlopun Helsinki burlesque tapahtumasta. Enkelit tulee tsadiin ja meille tulee hubaa.
Kaivoin kätköstäni vuosia sitten new yorkin tuliaisina saadut tekoripset jotka sopivat täysin asuuni - joka ei tosin vielä ihan varma...saa nähdä.

Ripset ovat olleet laatikossa nelisen vuotta ja vähän kellastuneet paketissa mutta muuten ihan samat musta-valkoiset ripset. Meikin pidän muuten aivan blankona.

Jos olisi rahaa niin ostaisin paidan ja sukat. Mutta kun ei ole niin en oikke tiedä mitä keksin. Mulla meinaan ei ole valkoista kauluspaitaa mikä olisi tohon mustavalkoinenpuku settiin vähän niinko have to.

Voih, en malta odottaa!

- Lore

3 kommenttia:

 1. Ahahaahahahahaa! No, ootko ny lepytetty siitä et se joi sun viinis?

  En vaan pääse yli tosta... Malliesimerkki "kuuluisista viimeisistä sanoista".... "Tarviitko meikkejä sinne burlesque tapahtumaan?" XD

  VastaaPoista
 2. Mun pitäisi varmaan kirjoittaa sille lista kysymyksistä mitä sen EI pidä esittää kun seistään Make up storen boothin vieressä. :D

  Juu ihan lepytetty. Jotkut saa timangei meitsi meikkejä ;) <3
  Ja risottoa.

  -Lore

  VastaaPoista
 3. Mä Lore kuulin, eiiiiiiiiii siitä vinkusta eiiii! Onneksi olen tuomassa 2005 vuoden viiniä, jonka P lähetti jouluna. Lore saa meikata tytöt sitten la!
  -O

  VastaaPoista