torstai 9. joulukuuta 2010

Vanha vs Uusi

Eli tässä tapauksessa vanha himaturku vastaan tuarehimahesa.

Kävin kattelee duunimestoi puolikuntoisena ja laahustin juuri ennen valtavaa lumimyräkkää tuomiokirkolle. Turussa tapana aina mennä chillailee kirkon hoodeille koska siellä on kaunista. Nuo kuuluisat portaat olivat muuttuneet liukumäeksi ja joku rauka niitä yritti raivata itteään ylös. Nauratti. Kaupunki ihan kaaoksessa ja pian alko taas satamaan lunta raivon tavalla.

Mutta pikemmittä puhetta kuvani todisteena:Kuusipuu. Vinossa, muutama hassu lamppu ja ihan risu. Pääkaupungin TUOMIOKIRKON edustalla jossa joka hiivatin turisti käy ottamassa kuvan (kuvaamis hetkelläkin vieressäni oli iiiso massa turisteja ottamassa kuvia) ja jouluna edessä päkittää risu halpahallivalosarjan 30 ledilamppua 4.99e.
KUN taas se voisi olla jotain tälläistä:

Aika paljon komiampi sanonpa.Lumiukko sisäpihalla. Kaivettiin kyllä esiin aika pian. Komia keltainen kalastuslakki päässä. Ihana. Nyt kymmenen kertaa enemmän lunta päällä, mutta joku muksu sen aina sieltä kaivaa uudestaan esiin. Hauska seurata. Ukko näkyy ikkunasta.Nyt on sitten täällä himassakin kuusi. Olen tautinen ja en osaa kirjoittaa nyt mitään. Viikon ollut joku mystinen tauti ja nyt puskee sitten kuumeen kun huomenna työhaastattelu. En tiedä mistä kyse. Liene pitäisi ottaa selvää mistä.

Uuuu, sitten kun tästä tokenen niin kerron vikan turkupäivän superkirppislöydöistä ja...vaikka siitä kuinka kiva mun uusi asunto on Woo.

Koittakaas pärjätä ya'll.

- Lore

blogspot u suck
EDIT. Oola editoi kuvat näkymään, mutta kumma kun lumiukko ei vieläkään halua näyttäytyä... Sitä ujostuttaa!

1 kommentti:

  1. Näen lumiukon, mutta täytyy sanoa että se näyttää aika härskiltä... :D Pojat raivasivat Domin portaat puhtaiksi ja ihmettelin, kun äkkiä alkoi sisään pukata pikkulapsia pulkissa vessaan. Lähtiessäni kotiin tajusin, että niihin portaille kasattuihin lumivuoriin oli 0,27 sekunnissa muotoutunut pulkkamäki. On se kumma kun infossa ei ole koskaan mitään hajua mistään mitä niillä portailla tapahtuu... Itsenäisyyspäivänä kun olin hommissa siinä oli kuulemma ollut joku Olavi Mäenpään juttukin. Itellä ei mitään hajua kun sellaisesta ei ollut varauskirjassakaan mitään merkintöjä. Tuhdit ovat kirkon seinät. :D

    VastaaPoista