torstai 30. joulukuuta 2010

Grrrrrrrrrrllliesssh stuff!

Naisellisia paheita, minullako? Pitkään pidin itseäni niin poikatyttönä, etten oikeasti saata olla hurahtanut naisellisiin humputuksiin. Silti yhä uudestaan huomaan meneväni heikoksi kauniiden kenkien, mekkojen, huulipunien, hajuvesien ja etenkin kynsilakkojen edessä! Viimeisin vasta onkin aika hupsua, sillä aloin alunperin käyttämään lakkaa suojellakseni kynsieni pintaa tehdessäni kovasti käsitöitä!

Olen yrittänyt olla kynsihullutukseni kanssa iisisti, vaikka kynsissäni on tänä vuonna muutamaa päivää lukuunottamatta ollut aina joku sävy. Viime kuukauden aikana tarttui mukaani silti tummia Isadoran talvisävyjä (oikein tumma vihreä ja violetti) ja monissakin blogeissa kokeiltu graffitti päälyslakka mustana. Tiedän, että tuolla suuremmissa tavarataloissa olisi tarjolla merkkejä, kuten Orly ja OPI, joiden värimaailma on yhtä herkkutaivasta, mutta olen rahattomana pyrkinyt välttämään näiden hyllyjen läheisyyttä. Sama homma Goshin lakkojen kanssa, joita olen ostanut vain alennuksista. Kauhija köyhäilijä! Himotusmoottori lähti hyrisemään herkällä rummutuksella siinä vaiheessa, kun kaverini nakkasi pari linkkiä, joita jäin selailemaan. Fyi sinua, tiedät kuka olet!

Himotuslistalla:

Orly Space Cadet. Olen aika varma, että syksyn lopulla markkinoille tullut odotettu ja hehkutettu kausituote on jo kadonnut suomalaisista hyllyistä, mutta ajattelin silti yrittää metsästää tätä! Pakko saada! PAKKO SAADA! Ensinnäkin -nimi! Avaruusaihe ja komea väri saa tässä tytössä scifisti-taajuudet ulvomaan ja lujaa!


Ciate Silhuette. Eipä taida olla saatavilla suomesta. Katsokaa tuota viininpunaista herkullisuutta! Oih!


Color Club Red Velvet. Mustaa punaisella hohteella. Yummy! Tässä se plussa, että suomesta jopa saattaapi tuotetta löytyä, ainakin nettimyynnistä...


Colour Club Wild at Heart. Lilaa ja fuksiaa somasti sovussa!
Myös saman merkin Ready to Royal, munakoison värinen tumma vampylakka sekä Revvvolution, graniitinharmaa teräksinen hohdelakka, ovat himolistassani.

China Glaze:




Holly Jolly ,Coconut Kiss, Mummy May I. Etenkin kaksi viimeistä: maukas puhdas violetti ja tummanliila, jossa fuksiahippuja!

Nubar:


Verde, Purple Rain.

OPI:


DS Original, Merry Midnight. Hohtavaa värihurmiota ja yöllisiä viboja.

Zoya:

Shawn. Perusherkkuvihreää! Kyllä vain!

Confetti:

My favorite Martian. Jo nimi saa hymyn huulille!

Tässäkin on vain pieni osa! Eikä saa säikähtää kuvien glitteripaljoutta: paljon kaipaisin mattasävyjä, vahvaa fuksiaa, petroolin sinistä tai turkoosia, rikottuja ruskeita, väkeviä harmaita... Mutta värejä! Nudet harvemmin itselläni toimii.

Apua! Olipa tyttömäistä! Kuten sanoin tänään toverilleni: I have my weak grrrlie spot -I love cars, whisky, cigars and sparkly nailpolish!

Jospa huomenna laittaisin kynteni taas kuntoon, kun tässä aiheesta on taas papatettu...

-Oola.

5 kommenttia:

  1. gagga. tilasin just http://beautynetti.com/ yhden rasvan ja tiedostaen jätin katsomatta edes noita lakkoja kun siellä on ciaten potteja. jos tilaat ton silhuetin sieltä niin pista tuplasti maksan saman tien tililes omani heheheh...
    UPEA punainen meinaan.

    /Lore

    VastaaPoista
  2. Mut kun ebayssa on postarit ihan sikakauheat ja sä tiedät miten rikas olen. Jos alat tilailee jotahin jostain, niin hihkase, että osallistun postareihin ja maksan toki oman osani.
    You know I LUV YOU! Älä anna kokoni häiritä!
    -O

    VastaaPoista
  3. Vitsit toi Zoyan vihreä lakka näyttää herkulliselta! Niin..sammmaleiselta jotenkin. Jännä.

    Mä oon aina tykännyt kynsilakoista, mutten jaksa kyllä koristella kynsiäni mitenkään. Muutenkin ne on nysät, tykkään niistä sellaisina enkä siedä pitkiä kynsiä (ovat vaan tiellä). Kirkkaat perusvärit, harmaat, mustat ja valkoiset on jees. Sitten aina välillä sitä kaipaa vähän blingblingiä ;) Mulla on tota Space Cadetia, se on kyllä ihanuus! Vaikkei livenä näytäkään ihan niin päheältä kuin tossa kuvassa :/

    VastaaPoista
  4. Buuuu mistä tota Space Cadettia saattais vielä ees löytyä... Mullakin on nysät kynnet, koska töissä ja käsitöitä vääntäessä lohkeavat helposti ja muutenkin mukavemmat semilyhyinä. Lyhyille kynsillehän sopiikin paremmin tummat sävyt. Mäkään en jaksa tunkea mitiä koristeita tai erikoiskuvioita, mutta väreillä ja niiden sekotuksilla jaksan kyllä leikitellä. Nytkin UV kunniaksi laitoin Äitin vaaleaa glitterlakkaa ja päälle tummaa lilaa, josta se bling hohkaa läpi. Nättiä!
    -O

    VastaaPoista