maanantai 1. marraskuuta 2010

Rorschach

Rakastan Watchmen sarjakuvaa. Etenkin Rorschach hahmoa. Elokuva oli myös ihana.Tarina on tyylikäs, ikuisesti ajankohtainen, hienosti piirretty ja kaikintavoin vaikuttavimpia sarjakuvakirjoja joita olen silmieni eteen laskenut.Tuossa muutama päivä sitten selailin stylejä viinietikettejä ja ensimmäisenä sivustolla oli itselleni tuntematon viini, mutta pullo hymyilytti;
Inkwell Wine’s Rorschach-inspiroidut viinipullotSuunnittelija on sama firma kuin Zombiviinipulloilla.
ust as every wine may effect each palette differently, the Rorschach inkblot test’s meaning is different to each viewer. With this bottle design, Inkwell Wine asks, “what do you see?” The crew at /M/A/S/H/ was hired to rejuvenate Inkwell’s label design and brand identity, and this bottle was precisely what the wine maker needed. If you can find a bottle of Inkwell’s 2007 Shiraz, it wears this label proudly. Even after you drink it, we recommend holding on to this bottle for it’s simple, compelling label design.

Viini saanut hyviä pisteytyksiä ja tuottajalla muitakin mielenkiintoisia pulloja mutta kuten usein niin tätäkään ei saa suomesta.

Musteläiskistä voidaan sitten vetää hämärä viiva kohden mustepistettä ja itselleni tuttua viiniä: Etelä-afrikkailaisenen Cloof INK SPOT. Viini on pehmyt ja voimaisa helppo nautiskelu- ja ruokaviini. 57% Pinotage, 30% Shiraz, 13% Cinsaut sekoitus vuosikerrassa 2008.Takaetiketti kertoo notta "Inkspot – a wine of inky concentration with an unparalleled richness in the mouth. The prime expression of low-yielding, dryland bush vines. Suitable for pairing with spicy modern cuisine, or even as an on-the-rocks aperitif in summer.
Itse en voisi kuvitellakkaan juoda viiniä ahtojäillä! Pidän tästä viinistä kovasti. 14.5 % vahvuutena ei lyö läpi ja viini on helppo monen ruuan kanssa. Etsivä löytää suomesta. Hintalaatusuhteeltaan absoluuttista hyvyyttä. Itse naatiskellut vuosikertaa 2008 ja 2005.

Cloofilla on humoristisesti nimettyjä viinejä. Mitäs sanoisitte näistä:

THE DARK SIDE!


Tähtien Sota fanina nimi ihastuttaa. Pimeän pualen pullo. Pakko saada tätä joskus!

Tai
The Very Sexy Shiraz

Väittävät, että oli pakko nimetä sen mukaan millainen tunne tuli sitä maistaessa...Itselläni pullo huutaa hyllyssä tyhjyyttään ja olo ei ollut liian seksikäs seuraavana aamuna ainakaan, mutta viini oli hyvää. Ei tuhti shiraz - pikemminkin ilmavan pehmyt. Ja jokainen varmaankin huomaa, etten ole mikään sommelieri! En tiedä viinitermeistä mitään - myyn, maistelen ja nautin täysin oman intuition perusteella.

Cloofilta löytyy myös VERY POSH PINOTAGE tai hauska VERY VIVACIOUS VIOGNIER.

Suosittelen tutustumaan jos etteen tulloo.

Menen tuijottelemaan mustetahroja. Soronoo.

-Lore

1 kommentti:

  1. Hei kivoja nää viinijutut, täytyy vaan joskus lukea oikein ajatuksen kanssa ja kirjotella ylös asioita ennenku lähtee Alkoon :)

    VastaaPoista