maanantai 1. marraskuuta 2010

Getting better!

Vihdoin tänään pääsin asunnosta ulos -viime viikkoinen kasvorasvan hakureissu päättyi köpelösti, kun unohdin ostaa sen, mitä lähdin hakemaan, mutta tänään sentään sain ostokseni tehtyä. Lisäksi vähän tulevan merkkipäivän kunniaksi lahjoin itseäni kynsilakalla, tummanvihreällä sellaisella! Kerrankin löytyi sävy, joka näyttää kaukaa mustalta, mutta aivan läheltä huomaa värin todellisen luonteen. Tuollaisesta pidän!


Picture is from here.

Odottaessani bussia perjantaina kuumeessa menin lämmittelemään pysäkin viereiseen Dinskoon, josta mukaan tarttuikin viimeinen pari talvikenkiä, joita olin jo aikani katsellut. Tietenkään materiaali ei ole nahkaa, mutta köyhällä ei ole varaa valittaa. Kengät kun maksoivat alle 50 euroa. Nahkaiset, juuri oikeat kengät tulevat sitten joskus vastaan kirpputorilla, siitä olen varma. Kenkiä todellakin oli vain enää yksi pari jäljellä ja omaa kokoani. Kotiin päästyäni huomasin, että mallin nimi oli Freya. Meillä on tämän emännän kanssa hyvät välit, kehkeh!Paksu pohja, mukava väri (musta alkaa välillä tökkiä), korkoa (pieni runko vaatii extrasenttejä) ja hyvä pohja, ettei liukastelusta ole vaaraa. Tykkään. Extrana mukava pörheä vuori! Kelpaa pakkasten tulla! Hop, hop!

Odotan kovasti huomista. Piiiiiitkästä aikaa tiedossa laatuaikaa Loren kanssa ihan kaksistaan: elokuvissa piipahtamista ja sen sellaista mukavata. Täytyy ottaa vielä ilo irti kaikesta vähästä, kun vielä hetken pienen asumme saman kaupungin kartalla. Kuka kohta lähtee kanssani arki-iltana lökäpöksyt jalassa ja pipo silmillä lähipaikkaan lukemaan lehdet ja juoruamaan? Keneltä voin kiireessä lainata varmasti sopivia, omankokoisia vaatteita yms? Onhan tämä siis tiedetty tapahtuvaksi, joskus. Mutta jo nyt? Luulin, että ainakin tusina mukuloita ja aviomies, ura ja sen sellaista. Hyvä sitä on itselleen valehdella...
Niin ne ihmiset katoaa maailman ääriin! Jään yksin omille nurkilleni vouhkoamaan! Jos kestin sen, että rakkain ystäväni Eka asui Uudessa Seelannissa lähes kolme vuotta, niin tarvitsisi kestää jopa se, että Identtinen kaksoissisko asuu n. 170km päässä.

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti