keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Birthday girls.

Tuossa vajaa parisen viikkoa sitten oli meidän syntymäpäivä. Tuo sateinen, pimeä päivä tuli vietettyä sangen erilailla kuin edellisinä vuosina: kai sitten olemme tulleet aikuisiksi, kun ei enää kokoonnuta isolla tyttöporukalla kekkeröimään tai kutsuta tupaa täyteen kavereita juhlistamaan, vaan kerätään kokoon rakkaimmat perheenjäsenet ja paras ystävä nauttimaan teatterin antimista. Nautimme Turun kaupunginteatterissa Hamburger Börs musikaalin. Pidin kovasti!


Viralliset syntymäpäiväkuvat, kenties? Itselläni päällä 2ndhandia -mekko 50-luvulta ja villatakki Loren varastosta. Loren vaatteet: Jakku Tallinnasta parilla eurolla alennusrekistä, huivi Portugalista ja farkut (eivät tosin näy kuvissa) Studio 25.


Teatterin jälkeen menimme jo tradiotioksi muotoutuneille synttäridrinkeille The Cow baariin, jossa muuten tekevät erinomaisia coctaileja! Muiden seuralaistemme hyytyessä jatkoimme vielä Loren kanssa iltaa hänen työpaikalleen, jossa saimme juhlapäivän kunniaksi maukkaat tequilat, jotka nautimme kera appelsiinisiivun ja kanelin. Suola ja sitruuna ovat niin wanhaa kauraa ja epänamia.


Baarialan ammattilaisen lempivideoita: Bartender hater you.

Letkeä ja mukava syntymäpäivä. Kiitos Äitille teatterinautinnosta ja Lorelle illanjatkosta!

Some pics from our birthday earlier this month. Nothing too fancy: theater with family and best friend of ours and then we went to have some tasty coctails.

-Oola.

3 kommenttia:

 1. Kuulostaa ja näyttää mukavalta syntymäpäivältä :)

  VastaaPoista
 2. oli hyvä darra. Birthday shooooots!
  Ei olla enää 18v.

  VastaaPoista
 3. Lore ja se skumppapullo... ;D Mut hauskaa oli! -Oola

  VastaaPoista