perjantai 22. lokakuuta 2010

Weekend awaits!

Pakko mainostaa teillekin hieman tulevista 2011 vuoden Tähtipäivistä, joita minä ja ihanan reipas tuotantotiimi väsäämme ensi vuoden maaliskuulle. Tapahtuma järjestetään Turussa yhdessä Tuorlan Observatorion, Turun Ursa ry ja Helsingin tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry kanssa. Tapahtumasta on tarkoitus luoda inspiroiva, aisteja kutkuttava ja hauska; se on avoin kaikille lapsesta vanhukseen ja megaharrastajasta keltanokkaan, joka tietää mikä on tähti. Kaikenlisäksi sisälle pääseminen on maksuton, joten win-win kenelle vain!Lisätietoja ja muutenkin päivitystä saa Tähtipäivät 2011 blogista. Itse tänään ehdin turista sinne jo inspiraatiosta.

Tänään on mukavaa olla tälläinen pörheän innokas geekette. Huomenna on odottamani live-roolipeli, johon minut kutsuttiin pelaamaan kylähullua. Luonnerooli kenties? Peli sijoittuu tukkikämpille kieltolakiaikaan, vuoteen 1921. Tukkilais-romantiikkaa, vaiko jotain ihan muuta? Tiedä siitä sitten. Hahmoni oli ehkä inspiroivin aikoihin: kirjoitettu kahteen säkeeseen kalevalan runomittaan. Niskavillat ovat jo pystyssä.
Eilen koiraa ulkoiluttaessani ihmetytin karvaturria möyhimällä pelivaatteitani mullassa, nurmella ja metsässä. Kohta menen näyttämään niille vielä takkaa ja kiukaan tuhkauunia. Sitten hieman saksia. Hiuksianikaan en ole pessyt nyt; eläydytään nyt sitten kunnolla! Onneksi pelipaikalla on kuulemma loistava sauna, enkä nytkään ole kuin kotona tukka nutturalla! Odotan kovasti tätä kokemusta, sillä pelinjohtaja on loistava ja ihmiset kaikki minulle lähes tuntemattomia. Uusien naamojen kanssa on välillä mukava eläytyä. Aivot vain narikkaan. Lomaa itsestäni.
Pääsenpä lauleskelemaan kieltolakiajan pilkkalauluja!

Kieltolakiajasta tulikin mieleeni upea televisiosarja Boardwalk Empire.

Sijoittuu samaiseen ajanjaksoon, mutta jenkkilään ja on sellaista silmäkarkkia, että oksat pois! Tietenkin kanava on HBO ja tuotantoon on käytetty dollari jos toinenkin. Ja se näkyy! Realistisuus on huikaisevaa katsella!
Me likey!

-Oola.

2 kommenttia:

  1. mä ihan addiktoitunut tohon sarjaan Juhon kanssa. <3

    VastaaPoista
  2. Tää kyllä vaikuttaa niin hienolta, harmi ettei oo Canalia ettei vielä pääse kattoon.. Minähän en läppärin ruudulta suostu mitään tuijottamaan :D

    VastaaPoista