maanantai 4. lokakuuta 2010

Viikon himotuimmat

Koska Monday madness is all about sw, mainly - himoitsen sitä suuremmalla syyllä adidas orginalsien SW settiä. Mahotonta, sanon!En himoitse Beckhamia tai ketään noita. Himoitsen esimerkiksi:

Darth Vader t-shirt
DARTH VADER SUPERSTAR TRACK TOP
Magee STAR WARS T-SHIRT ... harvoja naisillekkin suunnattuja malleja. Myh.
S.W. - LUKE SKYWALKER kengät. Ihanat, raikkaan väriset ja makuuni sillä korkeavartiset. Namit. 36 3/4 kokoakin löytyy. Maiskis.
MICROPACER - FAMOUS SCENES kengät on niin rumat että ne on hienot. Mustat legginsit, musta tunika, mageet korvarenkaat ja iso musta huivi ja nämä jalassa valloittaisin universumin kun Skaivalkkeri ikään! AIJAI!
FORUM MID AT-AT ... ihanan hiiren harmaat sirot korkeavarrelliset kengät. Luv this. ja at-at kun sattuu oleen sydäntä lähellä. Jos ei olisi niin hirveät vakuutusmaksut niin vetelisin kaikki työmatkani moisella. En yrittäkkään loukata vanhan tercelini muistoa.
NIZZA HI - TIE FIGHTER - sairaan mageet. Hienostuneen väriset ja tyylikkäät. Nizzoissa on vaan aika tiukka lesti mun lättäjalalleni joten keräilymielessä...heh.
STAR WARS Boba Fett TRACK TOP - sääli että näitä on vain miehille. Boba on suurin sankarini kautta tähtien ja himoitsen tätä takkia yli kaiken.
Näistä miesten malleista harmittaa se, että suurin osa kengistä joista todella saan sydämmen tykytystä ovat vain ja ainostaan miehille. Esimerkiksi STAR WARS TOP TEN LO - R2-D2- C-3PO löytyy vain miehille. Ja kuinka hienostunut tossu. Kirottua!


Ja aivan sama näiden SAIRAAN MAGEIDEN Jabba tossujen kanssa; Kengät on juuri sitä mitä haluan. Hullun väriset, huikean näköiset, korkeavartiset ja kaikkea mitä NAINEN voi adidaksiltaan haluta. Mikä teitä kenkäteollisuuden suuruudenhulluja myyntimiehiä vaivaa - naisetkin ovat kuluttajia siinä missä miehet. Ja Star Wars faneja.Kat ny. To die for sneakerit.

Jään huokailemaan ja räjäytän addu-ahdistukseni teidän silmillenne. Nyt vihdoin asustan taas julman kosteusvaurioremontin jälkeen omassa cribissäni ja olen iloinnut vaatteistani ja tossuistani. Joka työvuoroon olen ulkoiluttanut eri tossut ja ne mitkä ei tunnu enää itseltä laitan myyntiin.

Elämässä muutenkin julmetusti tulossa uutta. Musta voi tulla ällö Töölöläinen. Aatelkaa. Ihan hirveää.

- Lore

I die for all these amazing adidas star wars stuff. But my favorites are man sizes and I know how it goes anyway - I am living too north in the globe to even see these beauties on the shelves of any stores. But, I love drooling and dreaming since It ain't costing me any money. Yeah.

1 kommentti:

  1. Mä hajoon, jos ja kun susta tulee Töölöläinen. Hei eri sity! Ajattele, eri sity!!!!!!! -OOla

    VastaaPoista