keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Falling in Fall.

Kun pitää luoda tekstiä, pää tökkii. Kun ei tarvitse luoda tekstiä, tavaraa tulisi niin paljon, että kynä/näppäimistö sauhuaa! Ei mene oikein nämä kohdat elämässä.

Paras tapa saada kirjoitus rullaamaan on pieni happihyppely! Sopivasti tänään onkin ollut kauniin aurinkoista ja pikkupakkasen kanssa hapekasta! Kävin Loren luona vilkaisemassa hänen kirpparisäkkinsä läpi pelastaen niiden syövereistä muutaman kirjan, hameen, pari puseroa ja neuletakin. Kaupasta piti ostaa kasvorasvaa, mutta mukaan tarttuikin huulirasva. Blistex MedPlus on yksi suurimpia must-have tuotteitani ja pelastaja rohtuneille huulille! Ilman en voi olla.

Ilmassa leijaili puiden lehtiä; punaiset ja keltaiset kohteet pyörivät tuulen mukana sumuisessa, mutta hauraan aurinkoisessa ilmassa. Kelpasi ulkoilla! Olen viikon ollut meikkaamatta, melkein vahingossa vain, pukeutuen enemminkin kotilökäpöksyihin ja ulos astuessani olen vetänyt pipon tiukasti päähän. Nyt oli siksi ihanaa päättää laittaa hieman huulipunaa, avata hiukset ja pistää korot jalkaan. Pientä vaivaa niin olo olikin parempi ja hymyilin leveästi vastaantulijoille. Minulle hymyiltiin takaisin, todella somasti jopa. Melkein teki mieli laittaa tanssiksi.

Näitä kuuntelin kulkiessani. Tuovat mukavan rytmin askeleelle.Aurinko meni piiloon, mutta kotona on säkillinen satsumoita. Ehkä nyt kelpaa kirjoittaa tärkeät hommat valmsiiksi, flunssasta huolimatta. Tietenkin, ensimmäiset pakkaskelit niin herään kaktus kurkussa ja nokka tukossa.

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti