tiistai 28. syyskuuta 2010

Oldie Goldie.

Vaikka ulkoisen kuvalevyni poksahtaminen vei mennessään elokuvia, musiikkia ja etenkin minulle äärimmäisen rakkaita valokuvia, olen onnellinen, että paljon on säilössä ihan paperilla. Parhainta on kuitenkin, että netin ihmemaassa olen törmännyt kunnon oldie goldie otoksiin, jotka heti olenkin napannut säilöön.LoreOola having fun with O´s new laptop and it´s cam. Spring 2005.

Oi, kun on ikävä tuota pientä suloista asuntoa jossa asuin silloin! Olihan se äärettömän pieni ja sangen ahdas, mutta jotenkin onnistuin silti sopimaan sinne ja tuntemaan oloni kotoisaksi. Vapauttavaa aikaa; töitä, sosiaalisuutta ja iloeloa. Hulluja metelöiviä naapureita, jotka heittävät miehensä ulos. Aamulla menee sitten kahvit väärään kurkkuun, kun alhaalle takapihan hiekkaan on ilmestynyt metrejä isot kirjaimet "sori", joita vielä vahvistettu jauholla tms. Poliisit kävivät useasti lepyttelemässä kirveellä riehuvia asukkaita. Silti talo oli keskustassa ja hupsu taiteilijayksiöni oli koko maailmani.

Ikkunan takana puissa lehdet muuttuvat päivä päivältä herkullisimman värisiksi. Murrettuja punaisia! Ensi viikolla menen taas laittamaan hiukseni syyskuntoon, kuten eräs ystäväni sanoikin viime vuonna: Samhain tukka! Voi kyllä! Huumaavaa kuparia, tummia raitoja ja jyrkkä, graafinen etutukka. Joskus on kiva satsata itseensä ja antaa ammattilaisen hoitaa työ.

I found these old pictures where me and Lore are playing with my new laptop and it´s cam. Cutenes!

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti