torstai 9. syyskuuta 2010

Autumn vibes

Vaikka päivät ovatkin olleet lämpimiä, on muutamaan puuhun ilmestynyt jo ruskaisia sävyjä. Tuuli on jopa tuonut muutaman lehden kaduille kirmaamaan kilpaa muovipussien ja jäätelöpapereiden kanssa. En malta odottaa, kun koko tienoo verhoutuu väriloistoonsa! Harmi, että yksi sateinen rajuilma tyhjentääkin puut samantien, eikä ilo ole kovinkaan pitkä. Syksy saisi kestää monta kuukautta!

Olen hakenut netin syövereistä inspiraatiota syksyn pukeutumiseen. Kerroksia, värejä, villakankaita, maskuliinisia vivahteita. Tykkään ja paljon! Muutamassa muissakin blogeissa on esiintynyt Lena Hoschek ihkutusta ja minäkin liityn äänien kuoroon. Hän on yksi suosikkisuunnittelijoistani, jonka vaatteet päräyttävät aivonystyräni sekä hurmiolliseen ostosvimmaan, että inspiraatiotilaan. Olenpa napannut kuvia talteen inpistilaa varten ja jaan ne teidän kanssanne:
Kuvat google kuvahaku. Kaikki A/W 10/11 mallistosta.

Makoisia, eikös totta? Nappasin eilen mukaani Indiskasta yhden ruutumekon, jollaista olenkin etsinyt jo kauan. Tarkoitus on ollut vääntää vanhasta flanellipaidasta mekkoa itselleni, mutta jummijammi kun niistäkin riistetään kirpputoreilla omaisuuksia ja omat vanhani olen käyttänyt jo risoiksi. Tiedän erään vakkarilukiani, joka hymähtelee siellä tietävänä minusta ja risoista flanellipaidoista. Lorekin, ole hiljaa!

Mekkoja, neulenuttuja, pitkiä sukkia yhdessä värikkäiden sukkahousujen kanssa. Hattuja, hansikkaita, huiveja, punaisia huulia ja kävelykenkiä! Sadesäällä prätkämaiharit tai lapikkaat.


Tänä syksynä voisin opetella laittamaan hiuksenikin näin:

Eleanor Parker on sitten kaunis! Wanhoissa filmitähdissä on sitä jotain...
Kaikki yllä olevat kuvat täältä.

Muita syksyn MUST juttuja voisi olla virkkauksen opetteleminen. Siitä on pieni ikuisuus kun viimeksi tartuin puikkoihin, joten varmaan homma pitää aloittaa täysin alusta.

Taidanpa juoda lisää kanelikahvia ja nauttia aamupalaksi juustoportin lakkajugurttia, joka on suurinta herkkuani! Saisi se Lore palata takaisin sieltä Turkin lämmöstä. Haluan tuliaisia (eli mauttoman turistisytkärin)!

-Oola.

1 kommentti:

  1. Söpösiä asuja ja kuvia, mutta kyllä mun huomio kiinnittyi eniten ensimmäisen kuvan englantilaiseen portaikkoon ja kokolattiamattoon ^___^ <3

    VastaaPoista