perjantai 27. elokuuta 2010

T-w-i-n- Friday-ah!
Olsenin kaksoset, Björk x2 ja Leia fangirs making out.

Jopas on ollut viikko! Kauhea kuume, räkätauti, joka sitten muokkaantui siitä vatsataudiksi kun uskalsin ensimmäisen kerran syödä jotain. Unfun. Huomenna olisi töitä ja vieläkin lämpöä, kurkku täynnä alkulimaa, poskiontelot särkee ja olo uuvatti. Mutta kun rahaa tarvitsisin! Ensinnäkin sairastaminen maksanut; flunssalääkkeet ja Samppa-kissakin kävi alkuviikosta lääkärissä kurkkutulehduksen takia (kaikki ok nyt). Sitten Skumppa-pentu sai uuden leikki-idean alkaen puskea tavaraa alas pöydiltä, hyllystä (iso kukkaruukku, joten miinus yksi huonekasvi ja valurautainen pannu kylmältä hellalta) jne ja samassa syssyssä tipautti sohvapöydältä läppärin, josta sitten paukahti siinä tömähdyksessä kovalevy. Samalla sai osumaa myös ulkoinen kovalevyni, josta meni KAIKKI tiedot. Tässä olen miettinyt, että itkeäkö vai nauraa, kun juuri ajattelin, että poltanpas tavaraa talteen ja heti ajatuksen universumiin heitettyäni alkaa materia paukkua. Onneksi tietokoneelta nähtävästi saatiin jotain tavaraa ulos, uusi kovalevy tilattu, mutta ulkoinen kovalevy, jolla on kaikki valokuvat vuodesta 2003, koulutyöt yms... Kakki, sanonpas vaan. Teknologia, ei ole minun pala kakkua. Kaikki tämä siis maksaa, uusi kovalevy yms. Töihin pitäisi mennä, mutta kun heikko happi.
Päätöksiä, päätöksiä....

Miten voi sairastaessa tulla niin paljon sotkua?

Hei hurraa Lorelle, jolla alkaa parin työpäivän jälkeen loma! Ja sen jälkeen vaihtuu työpaikkakin; inhimilliset työvuorot, jolloin tyttö ehtii netinkin ääreen! Ollut ilman Lorea yksinäistä kirjoitella, sniff.. Kun ei olla muutenkaan oikein nähty! Tosin täytyyhän tähän tottua, emme kuitenkaan lopun maailmaa elä samassa kaupungissa ja kilsan päästä toisistamme. Oi niitä aikoja, kun meidät erotti vain kortteli tai seinä. Asuttiin muuten keväällä vuonna 2005 yli kuukausi yhdessäkin!

I´m ill, having huge autumn flu but still wanting to work tomorrow. During this week I have spend money for meds and my lovely kitty dropped my laptop and it died, and all information inside of it died also. Le fuuuuuu- I would say, eh?

-Oola.

2 kommenttia:

  1. Voi eiiiiii!! Miksi kaikki paska aina kaatuu niskaan samaan aikaan? Mulle kävi ulkoselle kovalevylle just samoin tässä taannoin! En oo vielä saanu aikaseksi viiä sitä jonnekin, et onkisivat sieltä kamaa ulos. Rahaahan se vaatii, eikä palkkapäivä ole vielä.

    VastaaPoista
  2. Voi itku tuota kovalevyä! Ei voi muuta sanoa kuin että paska tuuri, toivottavasti sieltä jotain saisi vielä pelastettua...

    Ja toivottavasti alkaisit vihdoin olla paranemaan päin! Parantavia ajatuksia täältä ainakin!

    VastaaPoista