torstai 12. elokuuta 2010

Lazy days

Huomenna palaankin jo takaisin kaupunkiin virallisesti. Tai siis, tänään käyn siskojen kanssa Turun taiteiden yössä piipahtamassa, mutta huomenna romppeet plus kissat siirtyvät takaisin asunnolle. Hieman haikeaa, sillä viihdyn täällä hiljaisuudessa, puutarhan ympäröimänä ja hyvän hanaveden äärellä. Ei ole urbaanilegenda, että Turussa olisi huonoa vettä. Tämäkin tosin vaihtelee aluettain; keskustassa vesi maistuu pahalle.Samppa-kissakin on kierrellyt reippaana omaa valtakuntaansa.


"Do not dare to follow me!"


Pensaat notkuvat herkuista, kaikkea ei ehdi edes poimia.

Lempipaikka:Skumppakin on päässyt ulkoilman makuun ihmetellen kaikkea vastaantulevaa silmät suurena.

"Mikäs yrtti se tämä on?"

Sisällä suosikkipuuhaa on takassa remuaminen:


Pikkusiskon kanssa on tullut vierailtua kirppareilla, joista suosikkilöytöni:

Rakastan, rakastan, rakastan! Poikien pienet bootsit, jotka tuoreen plankkikerroksen jälkeen ovat olleet komeat kulkuvälineet. Olen täysin huumassa näistä! Pikkusiskoni mielestä olen ylittänyt rakkauden ja siirtynyt pakkomielteiseen vaiheeseen näiden kanssa. Tosin eilen kuljin töistä ostamissani Puman tossuissa. Vieroitan itseäni.

Kylläpäs sitä on tullut tallusteltua lättäpohjilla, mutta lomalla pitääkin ja mitä sitä puutarhassa koroilla.
Illalla kyllä livautan jalkani taas korkokenkiin, kun livahdan nauttimaan kulttuuria. En tänäkään vuonna ajatellut jättää väliin Teinin/Bremerin sisäpihan ulkoilma elokuvanäytöstä. Vuosien varrella tässä vakituisessa tapahtumavierailussani on tullut nähtyä paljon elokuvia (Mouling Rouge, Blues Brothers, Slummien miljönääri, Kabhi Khushi Kabhi Gham (LUV), Terrakottasotilas...). Tänään vuorossa Suomalaista musikaalia, Jos Rakastat. Lasi punaviiniä, lämmintä päälle ja rento asenne -joten hauska ilta tiedossa varmasti! Näytös alkaa klo.22.30, vinkkinä kiinnostuneille. Samalla voi vilkuilla ylös taivaalle ja odottaa, jos vaikka tippuisi muutama tähdenlento (muistakaa toivoa!) näkökenttään, sillä yöllä on Perseidien meteoriparven maksimi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti