perjantai 9. heinäkuuta 2010

Provinssirock nro2.

Provinssirockin toinen päivä oli todella sateinen, mutta emme antaneet sen mitenkään pilata mielialaamme! Kävimme kaupassa hakemassa hieman vihanneksia ja suomalaisia herkkuja (kuten jallua ja karjalanpiirakoita, haha), sillä grilliherkut olivat kuulemma jo hoidossa isäntäväen puolelta. Sateesta huolimatta suunnitellut grillijuhlamme onnistuivat, sillä majapaikan pihalla könötti kaksi pyöräkatosta, jonka alle asetuimme. Pojat löysivät vielä muovipalaa läheiseltä roskalavalta, joka yhdisti molemmat katokset yhdeksi isoksi.
Two of these pics are taken by Kalle S.

Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi! Grilliliha oli erinomaisen maistuvaa, etenkin kun mestari oli sitä grillaamassa kaataen sen päälle aina välillä olutta marinaksi. Ryynimakkarat, karjalanpiirakat yms katosi vieraiden ääntä kohti hetkessä. Lähetin kuvatekstiviestin grillistä kaverilleni, jonka tiesin kyyhöttävän jossain keikka-alueella läpimärkänä. Vastaukseksi sain kuvan takaisin takamuksesta. Sovin treffitkin takamuksen omistajan kanssa seuraavaksi päiväksi (ne epäonnistuivat väentungoksen ollessa lavan edessä jo niin mahdoton).
Saimme kuulla, että vieressä on saunakin lämpimänä, joten ruokien loputtua kekkerit siirtyivät saunatiloihin. Saimme kumma kyllä aika mukavat pehmeät löylyt aikaiseksi ja houkuteltua pari ulkomaanihmettä tutustumaan kuumaan huoneeseen.
Ilta päättyi vielä ihastuttaviin "coctailjuhliin" rekan nuppiin, jonne ahtautui paikan kokoon nähden uskomaton määrä väkeä!

Seuraava aamu alkoi raikkaan näköisenä:
Rakastan tätä kuvaa, vaikka olenkin aivan seis. Johtui säikähdys-herätyksestä, jonka ansiosta löin pääni...

Kuljeskelimme kahvien kanssa katsomassa aluetta, ennen kun portit aukesivat ja asetuimme juuri oikeaan aikaan päälavan eteen, kun muut fanit ryntäsivät juosten varaamaan tilaa itselleen.
To be continue...

During Provinssirock festival day 2 still no muzik but lot of grilling, eating, boozing, sauna and coctailparty inside a truck.

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti