tiistai 20. heinäkuuta 2010

Oh how she manifest a style!

En taida olla ainoa, joka ihailee Dita von Teesen tyylitajua? Minusta hän on ensinnäkin tajuttoman tyrmäävä nainen ja myös loistava burleskitaiteilija, mutta myös vapaa-ajallaan osaa aina olla yksinkertaisesti kaunis. (Ja jopa ilman meikkiä!)
Ihastuttava kantokoppa pienelle koiralle/kissalle.


Ruokaostoksetkin voidaan tehdä tyylillä!


Haluan tämän vaatehuoneen!


Kun aikoinaan näin tämän kuvan, meinasin pyörtyä ihastuksesta, sillä tämä korsetti on jumalainen! Opaalinvihreä, enough said.

Tänään olen tyhjentänyt kirppissäkkeihin vielä lisää tavaraa ja vaatteita. Ensi viikolla olisi tarkoitus raijata tavaraa kirppikselle Loren kanssa. Ihastuttavan tyhjältä näyttääkin komero! Tyylini on niin totaalisen muuttunut vuosien saatossa, eikä kaikkia vaatteita viitsi säilyttää. Jokunen meni kellariin säilytykseen, mutta vain sellaiset, joissa tunnearvoa. Yritän vielä saada komeroni toimivaksi niin, että ei ole vaikeuksia yhdistellä asuja ja luoda kokonaisuuksia. Haaveita pitää aina olla, eh?

I love Dita von Teese´s style. Talking about style; today I´ve been cleaning my wardrobe and putting everything I do not use anymore to fleamarket bags. Next week me and Lore are going to take some stuff for sell.

-Oola.

1 kommentti: