keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Tyylikästä!Tyyli tulee asenteesta, hyvästä olosta omaan kroppaan, siitä miten itsensä kantaa. Ei merkistä, vaatteen kalleudesta saatika muodikkuudesta. Jos ei ole sinut itsensä ja sen kanssa, mitä päällään on, voi oma fiilis pilata sen, mikä olisi oikeasti tyrmäävän näköistä. Been there, done that. Joskus yrittänyt pistää päälleen vaatteita, jotka kaiken järjen mukaan olisivat muodikkaita, mutta tuntenut itseni vain sangen pelleksi palaten takaisin omiin ihaniin mukavuuksiini! Sitä voi laittaa päälleen vaikka juuttisäkin ja kantaa sen kuin Kuningatar, koska se tuntuu itselle hyvältä. Lore onnistuu aina siinä; hän kun voi laittaa päälleen kirpparin karmeimman kasarihärpäkkeen ja näyttää siinä tyrmäävältä! Sitä olemme aina kavereiden kanssa ihmetelleet...

Toisen kuvan etutukka on muuten rohkein näkemäni...

Kun olen Mummeli, tahdon olla niin kuin tämä Leidi tässä kuvassa:

Dashing, Dashing, Dashing!!!! Asenne emäntä, kertakaikkiaan!

Olen päässyt vauhtiin tuunausprokkiksissani. Edellisiltana löysin siivouskaapista pullon klooria, jonka aikailematta iskin vanhan farkkurotsini päälle. Takki kun olisi joutanut kirpparille. Olen etsinyt myös uutta rotsia, vaaleammalla pesulla ja lyhyemmällä mallilla. Hetken asiaa meditoituani tajusin, että näppäränä tyttönä voin antaa takille mahdollisuuden muutosleikin kautta. Kloorilla läträily oli ensimmäiseni, eikä tulos ole lainkaan paha. Useamman kerroksen ja pitkän muhimisen jälkeen takki pääsi pesukoneen kautta kuivumaan ja tulos oli sangen mielyttävä. Vielä helmaa pitäisi muokata niin takki olisi taas käyttövalmis. Onhan se erilainen kuin ennen, mutta niin olen minäkin. Hahaa, jännää tämä tekemisvimma!

Some pictures which have give me some whoah-feelings. Cute, stylish and nice details. I want to be as cool as that lady in last pic when I´m at my granny-age.

-Oola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti