perjantai 25. kesäkuuta 2010

Mittumaaria ja Ukonjuhlaa!

Vietän juhannusta maalla. Olen ollut sidottuna kaksin käsin jalat lukittuna sementtiin valattuna kiinni duunissa. Myös vesivahinko asunnossa ajanut tilapäismajoitukseen ja netti ollut lähes mahdotonta. Story of my life. Toisaalta, kaiken työkaaoksen keskellä on nautittu: tuli käytyä Provinssirockissa. katsomassa:Rammsteiniä, naturally.
No, keikka tosin oli vain yksi osa reissua. Upea maailmaa mullistava reissu jossa tuli saatua hienoja mainioita uusia ystäviä ja suuren suuren ikävän. Oola lähtikin jatkamaan seikkailua Romaniaan. Sain juuri viestin, että on päässyt sinne perille 5päivän ajelun päätteeksi. Kateellinen.


Matkalla viikko sitten. On the road again.

Itsellä muutamia päiviä duunissa en saanut vapaaksi joten loppu tuloksena nieleskelen ikävää ja odottelen tarinoita tien päältä.


Matkaajat Eka ja Lore.


J on metsässä ja tekee vihtoja. Isäpuoli lähti etsimään kun ei ole tuntiin kuulunut ja koirakin kadoksissa. Näin niinkuin sivu-aiheena mainittaen. Kaupunkilaispoika. Ja sataakin. Heh.

Ja kun kevätkyntö kylvettiin,
silloin Ukon malja juotiin.
Siihen haettiin Ukon vakka,
niin juopui piika että akka.
Sitten paljon häpeällistä siellä tehtiin,
niin kuin sekä kuultiin että nähtiin.


Näin visersi Agrigola itse.


Minä grillaamassa viime lauantaina. P & A komppaa.

Eilen tulin työpuristuksen jälkeen tänne maalle. Korkkasin autossa jo Sagres oluen jonka sain viikonloppuna ja vei muistot Seinäjoelle ja portugalin lomalle viime kesänä...


Lore ja Oola eturivissä 9h odottamassa R+...Enkelit koossa.

Myöhemmin naatiskelin sitten:

Ihastuttava tsekkiläinen Cuvee Fantomme 2007 valkoviini. Rypäleinä Pinot noir, cabernet savignon, merlot...Ehana harmoninen valkoviini. Maiskis. istuin ulkona hyttysten syötävänä ja kuuntelin linnun laulua aamu kolmeen.

Vaikka sataa tänään grillataan possua ja syödään lisää uusia perunoita. Eilen nautimme moisia loimulohen kanssa.


Hyvää bisseä. Ekalta saanut Byern München huivin!

Kyllä loma passaa. Vaikkakin 4 päivää. Se on jotain jo se.


Leveä Lore. Muut kauniit ihanat ystäväni. Miss ya'll.

Hyvää Juhannusta rakkaat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti